Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Woonwinkel Denekamp

Bij Kötter houden we ervan om ervoor te zorgen dat iedereen onze showroom verlaat met een glimlach en een voldaan gevoel. Heb je niet helemaal kunnen vinden wat je wil op onze website of in de showroom of heb je jouw favoriete meubel wel kunnen vinden maar zijn dit net niet de goede maten voor in je huis? Laat het ons weten en dan gaan we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Je kunt zowel bestaande meubels op maat laten maken maar je kunt ook vanaf 0 beginnen door ons simpelweg je idee te vertellen. Wij gaan dan een technische tekening van je idee maken en sturen dit op naar onze fabrieken, uiteraard is deze service geheel kosteloos.

Wil je meer weten over meubels op maat laten maken of heb je vragen over één van onze producten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Het liefst verwelkomen we je in onze showroom maar je kunt ook altijd even bellen van te voren. Vanuit Denekamp is het een kleine 15 minuutjes rijden naar onze showroom waar wij al op je staan te wachten met een lekker kopje koffie of thee. De snelste route is door de Denekampsestraat waarbij je in de noordkant van Oldenzaal arriveert. Vanuit hier rijdt u hier richting Enschede en vlak voordat u Oldenzaal verlaat slaat u af richting het meubelboulevard. Je vindt ons aan de Ainsworthstraat nummertje 40 aan de rechterkant.

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Kötter Living, de meubelzaak van de regio!

  Ben je op zoek naar een meubelwinkel in Denekamp en omgeving? Kötter Wonen Oldenzaal is zeer makkelijk bereikbaar vanuit Denekamp en wij hopen uiteraard om je een keer te verwelkomen in onze showroom. Hier kunnen wij je kennis laten maken met onze unieke collectie stoelenbankentafelskastenbadkamermeubelsaccessoires en andere woonideeën. Deze collectie wordt met regelmaat ververst en uitgebreid door onze stylisten zodat je zeker weet dat er eigenlijk altijd wel iets voor je tussen zit. In onze showroom laten we je graag ontdekken welke sfeer een bepaalde combinatie meubels met mee zich mee kan nemen. Of je nou een compleet nieuw interieur zoekt, een bank of wellicht zoiets kleins als een lamp, wij helpen je graag verder!

  Producten