Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Kötter Living is jouw specialist in Suar boomstamtafels

Bij Kötter Living kun je prachtige boomstamtafels van hoogwaardige kwaliteit ontdekken. Deze tafels brengen een natuurlijke en industriële uitstraling in zowel je huis als tuin en gaan lang mee. Wat onze tafels echt bijzonder maakt, is de aandacht voor kwaliteit. In de eerste plaats, nemen wij het heft in eigen handen door zelf de boomstamtafels te importeren, waarbij we het proces van begin tot eind beheren, zowel in Indonesië als in Nederland. We zoeken zelf de bladen uit, waardoor we altijd de beste boomstamtafels hebben, we letten hierbij op vorm, kleur en de vochtigheid van de bladen.

Boomstamtafels zorgvuldig geselecteerd

Onze fabrieken in Indonesië beschikken allemaal inmiddels over professionele ovens waarmee ze de bladen terug kunnen drogen, zo voorkomen we dat de boomstamtafels helemaal doorscheuren wanneer ze in jouw huis staan. Het drogen van het hout is een kostbaar en tijdrovend proces, maar het is essentieel voor de duurzaamheid van onze Suar boomstamtafels. In tegenstelling tot veel andere tafels die dunner worden gemaakt en gelamineerd om kosten te besparen, bestaan onze Suar tafelbladen uit één stuk met een indrukwekkende dikte van minimaal 8 cm. Het is daarom van groot belang om bij de aanschaf van een boomstamtafel altijd te controleren of het hout goed gedroogd is en of de tafel voldoet aan de gewenste kwaliteitsnormen, aangezien houtscheuren niet onder de garantie vallen.

Boomstamtafel op maat

Wij van Kötter Living hebben de Suar boomstamtafels al tientallen jaren in collectie, we importeren deze ook al sinds het begin zelf. We hebben daardoor in de loop der jaren betrouwbare partners gekregen die onze Suar boomstamtafels maken. Ook hebben we inmiddels een schat aan ervaring met deze specifieke houtsoort. Je hebt bij Kötter Living de vrijheid om zelf het onderstel en de afwerking van je Suar boomstamtafel te kiezen, zodat je een tafel kunt creëren die perfect past bij jouw droominterieur. Of je nu op zoek bent naar een ruime tafel voor de hele familie, een compacte boomstamtafel, of een Suar tafel voor in de tuin, bij ons vind je gegarandeerd de tafel van je dromen!

Jouw droom boomstamtafel wacht op je!

Je droom Suar tafel wacht op je bij Kötter Living. Bij ons heb je de mogelijkheid om het onderstel en de afwerking van de Suar boomstamtafel zelf te selecteren, zodat je een unieke tafel krijgt die perfect past bij jouw interieur. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie prachtige Suar boomstambladen aan, en deze kunnen we op maat maken. Bezoek onze website om onze collectie boomstamtafels te bekijken en plaats je bestelling online, of nog beter, kom langs in onze winkel om onze geweldige boomstamtafels zelf te aanschouwen. Heb je specifieke wensen of ideeën voor een gepersonaliseerde boomstamtafel? Wij staan altijd klaar om met je mee te denken!