Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
Eetkamer inrichten

Je eetkamer inrichten

een eetkamer vol sfeer

Eetkamer inrichten

Bij het inrichten van de eetkamer is het belangrijk om rekening te houden met de stijl en de indeling van de ruimte. De eetkamer kan een aparte kamer zijn of naadloos overgaan in de keuken. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de eetkamer functioneel en praktisch is, maar tegelijkertijd ook esthetisch aantrekkelijk.

Het kiezen van de juiste eettafel is een belangrijke stap in het proces. De grootte van de tafel moet passen bij de beschikbare ruimte en de behoeften van het gezin. De eetkamerstoelen moeten comfortabel zijn en bij de tafel passen qua stijl en kleur. De eetkamer biedt ook de gelegenheid om de ruimte te personaliseren met decoratieve elementen zoals een mooie hanglamp boven de eettafel, schilderijen aan de muur en misschien zelfs een mooie buffetkast. Woonaccessoires en een mooie vaas met zijdetakken kan de ruimte opfleuren en een gezellige sfeer creëren.

Interieuradvies bij het inrichten van de eetkamer omvat vaak het spelen met verlichting en kleuren om een uitnodigende ambiance te scheppen. Het gebruik van warme tinten kan helpen om de eetkamer als een knusse ruimte te laten aanvoelen, ideaal om gezellig met vrienden aan tafel te zitten. Al met al is de eetkamer een plek waar dierbare herinneringen worden gecreëerd. Of het nu gaat om dagelijkse maaltijden, feestelijke diners of spontane bijeenkomsten, de eetkamer biedt een prachtige gelegenheid om te genieten van goed gezelschap en heerlijk eten.

voor jou geselecteerd

Interieuradvies eetkamer

Heb je leuke interieur items gezien en wil je graag een afspraak bij ons in de winkel inplannen? Stuur dan een email naar advies@kotterliving.nl met een plattegrond en foto’s van je eetkamer. Heb je bepaalde wensen of items in je huidige interieur die je graag wilt houden? Geef dit dan alvast aan in de mail, zo kunnen wij hier rekening mee houden in het ontwerp. Wij gaan voor je aan de slag met het maken van de 3D-tekening van je eetkamer en plannen gelijk een afspraak in voor een doordeweekse dag. Tijdens de afspraak van circa twee uur met een verkoper en een interieurstylist wordt de 3D-tekening doorgenomen en krijg je advies over meubelen, kleurgebruik en materialen die passen bij jouw interieur. In deze tekening zie je direct hoe de gekozen meubels in jouw eetkamer eruit komen te zien. En als jullie tevreden zijn, kan de order doorgaan en komen we over een paar maanden de meubels bij jullie afleveren.

*Een 3D-tekening is gratis in combinatie met afname van meubelen

2D-tekening

Indien je bijvoorbeeld alleen een tafel nodig hebt dan volstaat een 2D-tekening ook. Doordeweeks kan dit zonder afspraak. Liever in het weekend langskomen hiervoor? Plan een afspraak via advies@kotterliving.nl. Vergeet niet om een plattegrond met afmetingen van je eetkamer mee te nemen tijdens de afspraak.

Is jouw eetkamer de volgende?

Samen met één van onze interieuradviseurs ga je op zoek naar het belangrijkste, de grote meubels voor je eetkamer, daarna komen de kleinere meubels en decoratie voor meer sfeer in je interieur, daarbij helpen onze stylistes je graag. Wij heten je van harte welkom in een van onze woonwinkels waar wij op je staan te wachten met een lekker bakje koffie of thee en wij je graag willen inspireren. Wij hebben al vele eetkamers mogen inrichten en stylen, is jouw eetkamer de volgende?