Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubelplein Enschede

Meubelplein Enschede

Ben je op zoek naar een prachtige woonwinkel op meubelplein Enschede? Dan moet je naar Kötter Living. Weliswaar niet in Enschede, maar slechts op 15 autominuten van de singel in Enschede.

Enschede heeft vele woonwinkels, echter als het om meubels gaat staat Oldenzaal beter bekend. De woonwinkels in Enschede bevinden zich vooral op het Woonplein Enschede. In het verleden zaten wij met onze woonwinkel in Enschede. Echter we merkten toch dat mensen sneller geneigd zijn naar Oldenzaal te gaan vanwege het ruimere aanbod, de betere bereikbaarheid en het gratis parkeren voor de deur. Parkeren is in Oldenzaal in tegenstelling tot in Enschede niet tijdsgeboden, je kunt in bij ons onbeperkt gratis parkeren. Daarnaast zijn er in Oldenzaal toch ook meer woonwinkels die een wat hoger segment aanboren dan de woonwinkels in Enschede.

Je vindt onze winkel achter het grote verzamelgebouw van het voormalige van Gils aan de Ainsworthstraat 30 te Oldenzaal. Onze woonwinkel in Oldenzaal is snel bereikbaar vanaf de A1 afslag 33. Ook vanuit Duitsland is het een korte weg, slechts 15 minuten vanaf de grens. Je bent er dus zo en het is de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen voor je nieuwe huis of verbouwing. Met zoals gezegd parkeergelegenheid voor de deur is onze woonwinkel zeer goed bereikbaar. Zo wordt woonshoppen wel heel aantrekkelijk.

Onze woonwinkel is met recht de mooiste van Enschede en omstreken. Je vindt er mooie stijlkamers volledig ingericht en afgestyled volgens de laatste trends. Elke kamer heeft een andere sfeer, je zult hier veel inspiratie op kunnen doen voor je nieuwe huis, verbouwing of restyling van je woning. Onze collectie bestaat onder anderen uit mooie hoekbanken in prachtige stoffen, eettafels in verschillende houtsoorten gecombineerd met luxe eetkamerstoelen. Daarnaast heeft ons styling team alles tot in de puntjes afgestyled met de mooiste woonaccessoires, sierkussens en verlichting.

Kötter Living stijl woonwinkel nabij Enschede meubelplein

Bij Kötter Living vind je een grote collectie meubels en woonaccessoires. Je kunt onze stijl niet omschrijven als één stijl. We hebben een combinatie van stijlen, we mixen moderne en wereldse interieurs met elkaar. Stijlen als hotel chique, Scandinavisch, exotisch, botanisch, natural living, is maar een greep uit de woonstijlen die we hanteren. Deze combineren wij in onze woonwinkel tot een prachtig geheel, het is onze eigen Kötter Living stijl. Je zou het eclectisch kunnen noemen. Onze producten komen ook uit verschillende delen van de wereld, dat maakt het nóg specialer. We hebben vaak namelijk zelf in binnen- en buitenland naar dat ene bijzondere product of die ene eyecatcher gezocht om onze interieurs net die finishing touch te geven. Daarnaast werken we bijvoorbeeld met merken als Room108, Bocx Interiors, Richmond Interiors, Passe Partout en Nix Design.

Woonwinkel goed bereikbaar vanuit Enschede meubelplein

Naast de grote collectie meubels is er ook een enorme collectie woonaccessoires, vloerkleden en verlichting. Hiermee maak je jouw huis echt helemaal af. Naast onze eigen label woonaccessoires vind je ook accessoires van o.a. de merken: Cobra Art, Light & Living, Brons en Ted Sparks. Je vind bij ons de leukste lampen, spiegels, foto art, spiegels, windlichten, wanddecoratie en nog veel meer. En heb je even geen zin meer om te shoppen dan kun je tussendoor even relaxen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. We hebben immers zitplaatsen genoeg! Voor onze winkel is een groot parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren. Ook met openbaar vervoer is onze woonwinkel op woonboulevard Oldenzaal makkelijk te bereiken, de bushalte is slechts 5 minuten lopen. Wil je graag van tevoren een afspraak maken met één van onze verkoopadviseurs of woonstylisten? Dat kan via ons contactformulier. Je kunt hierbij gelijk aangeven waar je advies over wilt en wanneer jou dit het beste uitkomt. Ook geven we gratis interieuradvies, waarbij we de in te richten ruimte helemaal intekenen. Zo kunnen onze verkoopadviseurs en woonstylisten de ruimte samen met jou gaan inrichten. Meer informatie hierover vind je ook op onze website.