Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Disclaimer

Kötter Living besteedt de grootste zorgvuldigheid aan de samenstelling van de inhoud van deze website, nieuwsbrieven en andere uitingen. Ondanks onze voortdurende zorg en aandacht kan het echter voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig en/of onjuist is. Wij erkennen dat fouten menselijk zijn.

Indien de verstrekte informatie op de website van Kötter Living tekortkomingen en/of fouten bevat, zullen wij ons uiterste best doen om deze zo snel mogelijk te corrigeren. De informatie op de website kan regelmatig worden aangevuld en/of gewijzigd. Kötter Living behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen onmiddellijk en zonder enige voorafgaande kennisgeving door te voeren.

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen tussentijds wijzigen.

Het is niet toegestaan voor de gebruiker van deze website om inhoudelijke informatie en beeldmateriaal te gebruiken zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kötter Living. Wij hechten waarde aan het beschermen van onze intellectuele eigendomsrechten.

Wij streven naar een transparante en nauwkeurige weergave van informatie, maar we kunnen geen absolute garantie bieden voor de juistheid en volledigheid ervan. Wij adviseren onze bezoekers om bij twijfel contact met ons op te nemen en eventuele onjuistheden te melden, zodat we deze zo spoedig mogelijk kunnen rechtzetten.