Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Sidetable kopen

Een sidetable (of wandtafel) is een ondiepe tafel die je tegen de muur aan zet. De sidetable is een tafel die je interieur helemaal afmaakt. Hij kan op verschillende plekken in je huis staan, de hal, woonkamer, eetkamer, keuken of zelfs slaapkamer. We hebben zelfs klanten die de sidetable als badmeubel gebruiken.

De sidetable achter de bank

Je kunt de sidetable voor verschillende doeleinden gebruiken. Hij wordt in onze interieurontwerpen vaak meegenomen achter de bank. Je kunt er namelijk mooie woonaccessoires en lampen op presenteren. Door een sidetable achter je bank te zetten, in plaats van de bank strak tegen de muur, krijg je ook een wat ruimtelijk sfeertje. Als je achter de bank een raam hebt heb je gelijk een verlengde vensterbank waar je bijvoorbeeld een prachtige vaas met zijdetakken op kunt zetten.

De multifunctionele sidetable

De sidetable kan naast een mooie aanvulling op je interieur ook gewoon heel praktisch zijn, in de hal kan het de plek zijn voor de sleutels, portemonnee of handschoenen. In de woonkamer is het vaak meer een sfeermaker van je interieur. Bij Kötter Living hebben we sidetables in allerlei soorten en maten, we kunnen zelfs sidetables op maat laten maken voor je. Dus er zit vast iets voor je bij. Kom daarom naar één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Ons verkoopteam staat voor je klaar!