Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Salontafel kopen

De salontafel is de centrale plek van je zithoek. Hij moet mooi passen bij je (hoek)bank, voldoende aflegruimte hebben en er bovenal stijlvol uitzien. Een salontafel is er in verschillende vormen, de klassieke vierkante of rechthoekige salontafel, tegenwoordig zien we veel ronde en organische salontafels. Ook zijn de blok salontafels en salontafel sets nog erg populair. Wij hebben verschillende salontafels in onze collectie, hier zit ongetwijfeld iets passends voor je bij.

Salontafel in diverse stijlen, kleuren en afmetingen

Naast verschillende vormen salontafels zijn er ook landelijke, industriële, moderne en design salontafels in onze collectie te vinden. Houd in je zoektocht naar de perfecte salontafel rekening met een aantal dingen. Past de tafel in de stijl van de rest van je interieur? Past de salontafel qua afmetingen, dit is vooral belangrijk als je een hoek of U-bank hebt. Het is bijvoorbeeld niet mooi als de salontafel voorbij de armleuning van de bank komt, of als je geen ruimte meer hebt om tussen de salontafel en bank door te lopen. Allemaal dingen om rekening mee te houden.

Materiaalkeuze

Salontafels zijn er ook in verschillende materialen. We hebben salontafels van hout, marmer, glas en zelfs salontafels met kunstleer. Ook hebben we salontafels van versteend hout, deze zijn momenteel erg populair. Onze versteend hout salontafels zijn uniek en doordat het hout miljoenen jaren oud is, haal je echt iets bijzonders in huis.

Salontafel functies

Een salontafel kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, je kunt er hapjes en drankjes op zetten, maar je kunt het ook als toneel gebruiken voor je mooiste woonaccessoires of luxe boeken. Wil jij een salontafel met opbergruimte? Kies dan voor een salontafel met lades of met een onderblad. Heb je een robotstofzuiger? Let er dan op dat deze onder de salontafel door kan. Altijd handig.

Shop je salontafel bij Kötter Living

Als je inspiratie op wilt doen of advies wilt over een salontafel, kom dan naar één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Onze woonspecialisten staan voor je klaar, ze helpen je graag. Het is altijd handig om de afmetingen van je huidige salontafel mee te nemen of de plek op te meten waar je de nieuwe salontafel neer wilt zetten. Zo kunnen we het beste helpen met de keuze voor jouw nieuwe salontafel.