Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Onze merken

onze merken

Wil jij onze merken komen bekijken?

Onze merken

Wij van Kötter Living doen het graag anders dan de rest, onze slogan is niet voor niets ‘a different story’. We kopen daarom ook het liefst direct bij de bron, waar ook ter wereld, zonder tussenkomst van andere partijen. We kunnen ons daardoor blijven onderscheiden en voor jou echt iets unieks neerzetten. Echter, we kunnen dit natuurlijk niet alleen, we zijn dan ook voortdurend op zoek naar samenwerkingen met mooie merken. Dit zijn merken uit zowel binnen als buitenland. Samen met deze merken maken wij prachtige interieurs, die we combineren met mooie unieke stukken uit onze eigen collecties. Zo krijg elk interieur weer een ander verhaal.

Kotter Living merken

onze interieuradviseurs staan voor jou klaar

Richmond Interiors

Wij werken al sinds de oprichting van ons bedrijf in de tachtiger jaren met de voorloper van Richmond Interiors, het bedrijf heette destijds nog de Spiegel en richtte zich vooral op grenen en gekleurde kasten. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een grote speler in de interieurbranche, met gewaagde ontwerpen en prachtige items is het een mooie aanvulling in onze collectie.

Room108

Sinds enkele jaren zijn we dealer van Room108, een fabrikant die zich voornamelijk richt op prachtige hoekbanken voor een aantrekkelijke prijs. Ze hebben veel meubels in collectie die passen bij de laatste woontrends. Ze hebben eigen fabrieken en daardoor het hele productieproces in eigen hand. Met de meubels van Room108 kun je creëren wat past bij jouw interieur, ze hebben meer dan 700 mogelijkheden op het gebied van stof en leer om meubels uit te voeren. En van elk model bankstel zijn er verschillende elementen, opstellingen, afmetingen en afwerkingen mogelijk.

Bocx Interiors

Al decennia lang zijn wij trotse dealer van Bocx Interiors. Bocx onderscheid zich door gebruik te maken van vele luxe stoffen, je hebt bij Bocx zoveel keuze, hierdoor grijpen we nooit mis. Het is dan ook niet voor niets dat ons styling team graag met de stoffen van Bocx Interiors werkt. Daarnaast is Bocx een heel fijn bedrijf om mee samen te werken. Ze staan bekend om kwalitatief goede bankstellen, leveren goede service en maken gewoon hele mooie producten. De banken van Bocx Interiors staan bekend om hun zitcomfort en de eindeloze mogelijkheden in opstellingen en stoffen. Kom je onze collectie Bocx banken bekijken in één van onze woonwinkels?

Maak een afspraak