Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Geschreven door EllesElles op 16 september 2022

Create your sofa

We helpen je een fijne bank samen te

stellen:

  1. Kies het model en de vorm: hou je van recht en strak of juist van rond en organisch?
  2. Test het zitcomfort: ga zitten, liggen, hangen. Voelt de bank comfortabel voor jullie gezin?
  3. Bepaal de opstelling: hoeveel ruimte heb je in je kamer en hoeveel zitplekken wil je graag?
  4. Selecteer de gewenste bekleding: stof of leer, effen of een printje? Kijk naar kleuren en ook naar comfort, duurzaamheid en onderhoudsgemak van de bekleding.
  5. Kies de details: bijvoorbeeld poten, kussens of armleuningen.

Zo creëer je de ideale bank die bij jouw wensen past.

Create your sofa

Een bank op maat past altijd!

Een modulaire zitbank, ook wel bekend als een elementenbank, is een zitmeubel dat uit losse componenten bestaat en samen een prachtig geheel vormt. Deze afzonderlijke elementen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor er eindeloze mogelijkheden zijn om diverse zitcombinaties te creëren. Dit biedt jou de vrijheid om verschillende opstellingen te kiezen, zoals een rechte bank met een losse hocker of een uitgebreide hoekbank met losse elementen die dienst kunnen doen als leefhoek!

FLEXIBILITEIT DOOR LOSSE COMPONENTEN

Een elementenbank voegt niet alleen flexibiliteit toe aan je woonruimte, maar ook functionaliteit en sfeer. De losse zitelementen van de bank zijn eenvoudig te koppelen, waardoor je snel een nieuwe uitstraling aan elke woonruimte kunt geven, zelfs in kleinere woonkamers. Bijvoorbeeld, kies voor een dubbelzijdig ontwerp met twee zitrichtingen: een originele en veelzijdige benadering!

VOOR ELKE WOONRUIMTE GESCHIKT

Een modulaire zitbank met losse elementen biedt eindeloze variatiemogelijkheden. Met diverse afmetingen en stijlen beschikbaar, kun je kiezen voor je eigen ziteiland of een hoekbank met losse elementen die ook als rechte zitbank kunnen worden geplaatst. De ruime keuze maakt deze elementenbank geschikt voor elke woonruimte en woonstijl, ongeacht je voorkeuren!

STOF OF LEER: JOUW KEUZE

Een zitbank met losse elementen kan worden uitgevoerd in diverse luxe stoffen en hoogwaardige leersoorten. Ga bijvoorbeeld voor een hoekbank met losse zitelementen in een zachte teddy stof of kies voor een stoere leren elementenbank. Als je van strakke vormgeving en opvallend design houdt, kun je een elementenbank met poten selecteren, waarbij de poten subtiel zijn weggewerkt voor een zwevend effect.

Elementenbanken bij Kötter Living

Bij Kötter Living kun je een uitgebreide collectie modulaire zitmeubels vinden. Hier heb je volledige controle over hoe jouw ideale zitbank eruit zal zien. Onze elementenbanken zijn verkrijgbaar in talloze kleuren, afmetingen, stijlen en materialen van diverse merken. Kortom voor elk wat wils!

Geschreven door EllesElles op 16 september 2022