Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Interieuradvies

creëer samen met ons jouw droominterieur

Kun je wel wat hulp gebruiken met de indeling van je woonkamer, eetkamer, kantoor of andere ruimte? We helpen je graag!

Schuif aan bij één van onze interieuradviseurs en laat je adviseren en inspireren. Ons styling team sluit hier graag bij aan zodat je naast een mooie indeling ook verzekerd bent van een goed advies qua stoffen, kleuren, verlichting en overig materiaalgebruik.

Interieuradvies

3D Interieur ontwerp

Heb jij een nieuw huis gekocht, heeft je huidige interieur een metamorfose nodig of wil je een ruimte in een bedrijfspand graag huiselijker en professioneler inrichten, maar weet je niet hoe? Wij kunnen je helpen! Wij bieden je een gratis 3D interieurontwerp dat aansluit bij jouw stijl, wensen en budget. Voordat wij een afspraak inplannen voor het maken van een 3D interieuradvies, is het wel belangrijk dat je eerst een bezoek aan onze winkel hebt gebracht. Zo weet je direct of onze meubels en accessoires je aanspreken.

Onze adviesgesprekken kunnen zowel in onze woonwinkel in Oldenzaal als in Nijverdal plaatsvinden. Onze winkels staan boordevol mooie woonoplossingen en laten diverse woonstijlen zien, daar raak je vast al door geïnspireerd. Onze interieuradviseur neemt jou vervolgens mee in het nieuwe ontwerp en helpt je zo aan jouw droominterieur. Dus heb je een nieuw huis gekocht, of kan je bestaande woonkamer wel een update gebruiken? Aarzel dan niet en schakel onze hulp in.

Plan je afspraak
Interieuradvies landingspagina

Gratis interieuradvies

Aangezien wij gratis voor je aan de slag gaan met een 3D interieurontwerp willen we wel graag weten of onze woonstijlen je ook aanspreken. Ook is het handig om vast over een budget na te denken en dit met ons te bespreken, zodat we beide weten waar we aan toe zijn, wel zo praktisch! We plannen het adviesgesprek graag in op een doordeweekse dag. Plan je afspraak via advies@kotterliving.nl. Tijdens de afspraak van circa twee uur met een interieuradviseur en een stylist wordt de 3D-tekening doorgenomen en krijg je advies over meubelen, kleurgebruik en materialen die passen bij jouw interieur. Indien je alleen een bank of tafel nodig hebt dan volstaat een 2D-tekening ook. Doordeweeks kan dit zonder afspraak. Liever in het weekend langskomen hiervoor? Plan een afspraak via advies@kotterliving.nl. Vergeet niet om een plattegrond met afmetingen van de betreffende ruimte mee te nemen tijdens je bezoek.

Maak een afspraak

hoe werkt het?

Bezoek onze woonwinkel

Voordat we een 3D tekening voor je maken is het belangrijk dat je een bezoek brengt aan één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal, zo kun je zien of één van onze woonstijlen je aanspreekt. Of er meubels zijn die je mooi vindt die sowieso terug moeten komen in het ontwerp en wellicht kunnen we vast kennismaken. Grote kans dat één van onze interieuradviseurs of stylistes aanwezig is in één van onze woonwinkels en dat jullie vast kennis kunnen maken. Laat je inspireren door onze verschillende stijlkamers en kijk vast tussen onze ruime collectie bankstellen, eettafels, stoelen en kastenprogramma's. Die kunnen we dan mee nemen in het interieurontwerp!

Voorbereiding

Nu mag je ons aan het werk zetten, je kunt dan het adviesgesprek aanvragen! Om een tekening te maken, hebben wij een plattegrond (met afmetingen) van de in te richten ruimte nodig, plus eventueel foto's van de ruimte. Heb je een moodboard gemaakt of vind je bepaalde interieurstijlen mooi? Laat het ons alvast weten! Foto's zeggen vaak meer dan 1000 woorden, dus stuur graag enkele foto's mee van interieurs die aansluiten bij jouw woonstijl. Ook kan een Funda link (mocht je net een nieuwe woning gekocht hebben) heel handig zijn. Met al deze informatie start onze interieuradviseur met de voorbereiding van jouw 3D tekening.

Het adviesgesprek

Vervolgens heb je een afspraak met onze interieuradviseur, gemiddeld trekken wij hier ongeveer 2 uur voor uit. Wij hebben in dit stadium al wat voorwerk gedaan en hebben jouw woonkamer (of andere ruimte) al in ons tekenprogramma getekend in 3D. We maken vaak een aantal verschillende opstellingen en samen met jou bekijken we welke het meest in de smaak valt. Omdat we alle ruimtes exact op schaal intekenen kun je precies zien hoe het eindresultaat wordt. Je voorkomt zo dat je achteraf spijt krijgt van je aankoop en het is natuurlijk ook gewoon erg leuk om te doen. Ben je tevreden met de indeling? Dan kijken we welke meubels daarbij passen, we doen een inspiratieronde door de winkel en selecteren de meubels. Vervolgens kijken we naar de juiste kleuren, stalen en materialen. We sluiten af met een interieurplan op maat waarmee je verder kunt inclusief advies over wandafwerking. Blij geworden van het ontwerp en de meubels? Dan bestellen we de meubelen.

Het grote moment

Na de bestelling van jouw nieuwe droominterieur begint het wachten. We hebben verschillende leveranciers die zich over de hele wereld bevinden, dus het kan soms even duren voordat we je bestelling compleet hebben. Tijdens het wachten op de meubelen houden onze medewerkers je zo goed mogelijk op de hoogte van de voortgang van je bestelling. Als dan vervolgens de gehele bestelling bij ons binnen is, nemen we contact op om een leverafspraak in te plannen, zodat je snel van je nieuwe interieur kunt gaan genieten!

een interieuradvies aanvragen

Vul hier je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Vertel ons wat meer...

Jouw gegevens