Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 22 maart 2024

Haal de lente in huis

De lente is aangebroken, dus tijd om je interieur op te frissen! Maak met deze tips jouw interieur lente-proof! Bij Kötter Living begrijpen we de kracht van een goed ingericht interieur, en daarom delen we graag hoe je de lente in huis haalt!

Haal de lente in huis

Een lente-proof interieur

Om je interieur lente-proof te maken zijn er een paar punten waar je rekening mee moet houden. De lente is het seizoen van frisse kleuren en natuurlijke materialen. Kies voor meubels in lichte kleuren, zoals wit, beige of pasteltinten. Combineer deze met materialen zoals hout, riet en rotan voor een natuurlijke en ontspannen sfeer. Vervang dus donkere elementen in huis om dat echte lentegevoel te creëren.

Onze woonwinkels zijn helemaal in de lentestemming en bieden frisse inspiratie en stijlvolle ideeën. Van lichte meubels tot prachtige accessoires die de natuurlijke schoonheid van het voorjaar weerspiegelen, bij Kötter Living vind je alles om je huis om te toveren tot een levendige en uitnodigende ruimte.

musthave: Bloemen

Een musthave: bloemen! Voeg kleurrijke boeketten toe aan je eettafel, salontafel of vensterbank en haal het lentegevoel in huis! Bij Kötter Living hebben we een breed assortiment aan zijdebloemen van Silk-ka. Mix & match meerdere soorten bloemen en kleuren met elkaar voor een echt lente-effect. Bij bloemen hoort natuurlijk een mooi vaas – ga voor bijvoorbeeld voor een echte eyecatcher, zoals vaas Yona of vaas Darcey.

Bij Kötter Living staan onze stylistes voor je klaar om samen een boeket samen te stellen dat perfect past bij jouw interieur! Waar wacht je nog op?

Vazen voor de lente

Bekijk alle vazen

Lente woonaccessoires

Accessoires kunnen veel betekenen voor je interieur. Met wat kleine aanpassingen qua woonaccessoires kun je je winter interieur al snel veranderen in een lente interieur! Kies bijvoorbeeld voor lichte kussens van Brons, vazen gevuld met seizoensbloemen en beige wanddecoratie. Geurkaarsen met frisse aroma's voegen ook een heerlijke lentetouch toe aan je huis. Bij Kötter Living hebben we een uitgebreide selectie van lente woonaccessoires die perfect passen bij jouw stijl en de seizoensveranderingen in huis prachtig weergeven. Laat de lente binnen met onze collectie

Wij zijn gek op de lente! Om je nog meer te inspireren, delen we graag onze favorieten!

Onze lente favorieten!

Interieuradvies landingspagina

Onze interieuradviseurs staan voor je klaar!

Kun je wel wat hulp gebruiken met de indeling van je woonkamer, eetkamer, kantoor of andere ruimte? We helpen je graag!

Schuif aan bij één van onze interieuradviseurs en laat je adviseren en inspireren. Ons styling team sluit hier graag bij aan zodat je naast een mooie indeling ook verzekerd bent van een goed advies qua stoffen, kleuren, verlichting en overig materiaalgebruik.

Maak een afspraak

Meubels van Kötter Living

Bij Kötter Living zijn onze meubels perfect geschikt voor de lente. Dit komt doordat vrijwel al onze meubels verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren en stoffen. Of je nu kiest voor zachte pasteltinten die naadloos aansluiten bij het frisse en luchtige gevoel van de lente, of juist voor levendige kleuren om wat extra energie aan je interieur toe te voegen, wij hebben wat je zoekt.

Bezoek onze showroom of bekijk onze website om onze volledige collectie te ontdekken en laat je inspireren door de prachtige mogelijkheden voor jouw interieur deze lente. Bij Kötter Living staan we voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid, zodat jij optimaal kunt genieten van een huis dat helemaal bij jou past, in elk seizoen van het jaar.

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 22 maart 2024