Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Richmond Interiors

Escape the ordinary

Richmond Interiors

Een luxe interieur voor iedereen bereikbaar maken. Dat doen wij dagelijks met ontzettend veel passie en plezier. Wij creëren eigentijdse luxe collecties waarmee je een interieur compleet inricht. Van tafels en stoelen tot spiegels, kandelaars en de klok aan de muur. Altijd volgens de laatste trends en net even anders. Want het leven is veel te mooi om altijd binnen de lijntjes te kleuren toch?

Richmond Interiors

De meubelen van Richmond interiors kenmerken zich door design en luxe. Alle producten hebben een hoogwaardige uitstraling en zijn gemaakt van prachtige materialen. Richmond Interiors doet het net even anders dan de rest, hun lijfspreuk “escape the ordinary” zegt wel genoeg toch? Wij werken al decennia lang met Richmond Interiors en zijn dan ook groot fan van dit merk. 

Richmond salontafel

Richmond heeft prachtige salontafels in collectie, salontafels die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo hebben ze zwarte salontafels, salontafels gemaakt van marmer, ronde salontafels, vierkante salontafels. Salontafel sets zijn tegenwoordig helemaal trendy, Richmond heeft ook veel salontafel sets in collectie. Een salontafel van Richmond mag eigenlijk niet ontbreken in je interieur. Kijk hier voor al onze salontafels.

Richmond stoel

Richmond Interiors heeft ook veel stoelen in collectie. Een Richmond stoel is vaak bekleed met luxe stoffen en heeft vaak een trendy design. Het zitcomfort van onze Richmond eetkamerstoelen is erg goed te noemen. De stoelen van Richmond zijn vaak te bestellen in een aantal verschillende kleuren. Klik voor onze complete collectie eetkamerstoelen hier.

Richmond kast

De kasten collectie van Richmond is eindeloos, ze hebben vaak een uitgesproken ontwerp en zijn gemaakt van mooie luxueuze materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld kasten afgewerkt met faux leder, kasten met een rond design en dressoirs gemaakt van kamelenbot. Stuk voor stuk hele bijzondere producten die je interieur tot echt iets uniek maken! Klik hier voor onze kasten collectie.

De favoriete items van Richmond Interiors