Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Karlijn: "Ons huis voelt nu als thuís"

Thuis bij Karlijn en Frank

Karlijn en Frank stonden voor de keus: verhuizen of verbouwen? Ze kozen voor verbouwen en wij hielpen mee hun droom te realiseren. ‘We misten eenheid en warmte in ons huis’, vertelt Karlijn. ‘Daarom overwogen we te verhuizen. Toen we besloten toch onze benedenverdieping te verbouwen, vroegen we Kötter Living om advies bij de inrichting. De sfeer die we in hun woonwinkel hadden gezien, sprak ons erg aan.’

Kotter Living Fam Tuitert melvinwinkeler 001 kopie

Prachtige eethoek

De eettafel van deze familie is de Chicago, deze is in verschillende afmetingen en kleuren te bestellen, daarnaast kun je kiezen uit verschillende poten. De Sadé stoelen in verschillende stofjes maken het helemaal af! Deze stoelen kun je in verschillende leersoorten en stoffen bestellen, daarnaast kun je kiezen uit diverse poten.

"Na een drukke werkdag is het nu fijn thuiskomen. De keukentafel met comfortabele stoelen is één van mijn favoriete plekjes. En
de kinderen kruipen graag in de ronde Kim fauteuil. Ons huis is een fijn thuis geworden."

Kotter Living Fam Tuitert melvinwinkeler 080

Comfortabele hoekbank

De hoekbank van Karlijn en Frank is de Berlin van Bocx Interiors. Deze hoekbank kun je helemaal naar wens samenstellen, hij bestaat uit verschillende elementen zodat deze bank altijd past. Daarnaast heeft Bocx Interiors de keuze uit duizenden stoffen, dus daar zit altijd iets voor je bij. Mocht je er niet uitkomen, dan helpt ons verkoopteam je graag!

Berlin hoekbank

Rust en een fijne sfeer

‘Ontwerpster Ellen maakte een 3D-ontwerp met al onze wensen erin. Vooraf stuurden we haar een plattegrond en foto’s van wat wij mooi vinden. Ellen adviseerde ons over meubels, stoffen, kleur en zelfs wandafwerking, verlichting en accessoires. We kregen verrassende tips, zoals het meeschilderen van het plafond. En het resultaat is prachtig. Het plaatje klopt!