Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Kast kopen

Je bent eruit, je wilt een kast kopen. Maar nu? Kasten zijn er in verschillende types, kleuren, stijlen en afmetingen. Dus je bent er nog niet. Zoek je een kast om veel spullen in op te bergen, dan is wellicht een opbergkast of dressoir iets voor jou. Wil je daarentegen juist een kast om al je mooie accessoires in te zetten? Dan heb je meer aan een vakkenkast, wandkast of boekenkast. 

Kast in verschillende soorten, maten, kleuren en stijlen

Heb je een lange muur beschikbaar, dan zou een dressoir of een buffetkast misschien goed passen. Die zijn vaak breed en bestrijken daarom een groot gedeelte van je muur. Ook heb je hierin veel opbergruimte, maar daarnaast ook nog plek om mooie woonaccessoires neer te zetten. Is de ruimte iets beperkter? Ga dan voor een smallere opbergkast. Wij hebben zowel moderne als landelijke kasten in onze collectie. Kortom voor elk wat wils.

Kast op maat

Een gedeelte van onze collectie kunnen we zelfs op maat voor je laten maken. Zo heb je altijd iets unieks in huis. Ook hebben we kasten die gemaakt zijn van oude antieke materialen en deuren uit India. Sommige kasten zijn zelfs nog voorzien van het oorspronkelijke huisnummer van de woning in India, hoe bijzonder is dat?

Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar

Kom je naar één van onze woonwinkels voor een kast? Zorg dan dat je in ieder geval weet hoe groot deze moet zijn, neem desnoods wat afbeeldingen van je woonkamer mee zodat onze verkopers je goed kunnen adviseren. Kom je er echt niet uit? Wij kunnen je ook geheel ontzorgen door een 3d tekening te maken van je complete huis. We tekenen dan je gehele woning in en richten het in met onze meubels zodat je een goed beeld krijgt van hoe het eruit kan komen te zien. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op!