Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Tafel kopen

Een tafel is onmisbaar in ieder interieur. Je hebt verschillende soorten tafels. De eettafel is vaak het centrale punt van de woning. Hier zit je met je gezin of met vrienden om aan te eten, te borrelen of gezellig te kletsen. Je kunt er met de kinderen aan knutselen of lekker makkelijk de krant op lezen. De eettafel is vooral praktisch maar moet er ook mooi uitzien.

De salontafel is een tafel voor de zithoek, hij staat voor de bank zodat je aflegruimte hebt voor je hapjes, drinken en andere spullen. De salontafel wordt ook vaak gedecoreerd met mooie woonaccessoires. De bijzettafel is een tafel die je gemakkelijk naast de bank of fauteuil of ergens in een hoekje kunt zetten om iets op te zetten. Er zijn ook wandtafels die uiteraard dienen om tegen de wand te staan, tafels die makkelijk over de zitting van een bank geschoven kunnen worden, noemen we sofatafels / laptoptafels. Daarnaast zijn er hoge en lage bartafels en sinds kort zijn er ook low dining tafels, er zijn dus veel verschillende soorten tafels.

Tafel decoreren

Een tafel is bij uitstek geschikt om te decoreren met woonaccessoires. Wat dacht je van een mooie vaas met zijdetakken? Of een combi van mooie ornamenten, waxinehouders op een prachtig dienblad? Keuze genoeg! Heb je geen idee hoe je je tafel moet decoreren? Vraag het één van onze stylistes in onze woonwinkel.

Tafels van Kötter Living

Wij hebben in onze woonwinkels in Oldenzaal en Nijverdal een uitgebreide collectie tafels. Dit zijn eettafels, bijzettafels, salontafels, bartafels, wandtafels en tafels op maat. Wij hebben tafels in verschillende stijlen. Zoek je een industriële tafel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Maar ook voor een strakke moderne tafel kun je zeker bij ons terecht. Ook kunnen we bijna al onze tafels op maat maken. Dus hij past altijd! Wij zeggen er gelijk bij dat een goede tafel moet ‘passen’. Wij nodigen je dan ook graag uit in Oldenzaal of Nijverdal om in onze woonwinkel jouw nieuwe tafel te bekijken, voelen én uit te proberen. Uiteraard voorzien we je van een uitgebreid vakkundig advies.