Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Room108

Create your room 108 Lifestyle!

Room108

Het merk Room108 staat voornamelijk voor creëren en inspireren. Je kunt exact creëren wat bij jou past, door de veelvoud aan stofmogelijkheden en variaties in opstellingen kun je altijd iets vinden wat bij jouw interieur past.

Kies jouw droombank van Room108

Room108 is een relatief jong merk, vooral gespecialiseerd in hoekbanken. Het merk is nog relatief jong, maar heeft al flink naam gemaakt in Nederland, dat kan ook niet anders. De modellen zijn hip, comfortabel en ze hebben allemaal veel mogelijkheden qua opstellingen en stoffen. De banken worden ontworpen door een team van Nederlandse designers en gefabriceerd in Europa.

Prachtige Room108 banken

De banken van Room108 zijn eigenlijk altijd een stukje maatwerk. Elk model bestaat uit verschillende elementen en past dus altijd. Je kunt elk element aan elkaar koppelen middels beugels, deze beugels kun je ook als krokodillenbek bestellen zodat je ze onzichtbaar onder de bank kunt schuiven als je een element los in de ruimte wilt zetten. Ook kun je door deze onzichtbare beugels de opstellingen later veranderen en blijf je flexibel. Room108 heeft een uitgebreide stoffencollectie van honderden stoffen en kleuren. Ons styling team helpt je uiteraard graag als je hier niet uitkomt!

De bekende Room108 Annabelle hoekbank

De Annabelle is één van de bestsellers uit de Room108 collectie. Deze Room 108 bank is een echte loungebank. Je kunt hem in twee verschillende dieptes bestellen, namelijk de normale (zonder lendenkussens) of de XL variant, deze laatstgenoemde is de populairste, je krijgt hier ook lendenkussens bij zodat je heerlijk kunt loungen in jouw Annabelle hoekbank. De Annabelle van Room108 heeft talloze verschillende elementen die je naar hartenlust kunt combineren. Zo kun je gewoon een rechte bank bestellen met 2 armleuningen, maar ook een bank met lounge, een hoekbank met een recht deel, hoek element en weer een recht deel. Ook losse lounges en hockers zijn er van de Annabelle te bestellen. Dus deze bank past eigenlijk altijd!

Room 108 Victoria

De victoria hoekbank van Room108 is ook een populair model, de Victoria kenmerkt zich door zijn diepe zit. Dit is echt een loungebank. De Victoria heeft ook een paar unieke elementen waaronder de longchair met doorgetrokken armleuning. Hij past zowel in een landelijk als in een hotel chique interieur. De stof bepaald vooral de stijl, dus denk daar goed over na.

Room 108 dealer Twente

Wij zijn met trots de enige Room108 dealer in Twente, dus wil je komen proefzitten in Twente? Dan moet je in Oldenzaal zijn. Wij hebben altijd een uitgebreide collectie Room108 banken in onze woonwinkel staan. Kom je echter voor een specifiek model? Vraag dan even vooraf of hij in onze woonwinkel staat om teleurstelling te voorkomen. We zien je graag in onze winkel!

Onze populairste Room108 modellen: