Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
Werkkamer inrichten

een leuke werksfeer

een sfeervolle werkkamer

Een werkplek die voelt als thuiskomen

De belangrijkste component van de werkkamer is de werkplek. Een comfortabel bureau of een mooie tafel en een fijne stoel zijn essentieel om productief te kunnen zijn. Het is echter ook mogelijk om een gezellige en huiselijke sfeer te creëren door bijvoorbeeld een vintage eettafel te gebruiken als bureau en comfortabele eetkamerstoelen als zitplaats. Bij het inrichten van de werkkamer is het belangrijk om voldoende opbergruimte te hebben om je werkspullen en documenten georganiseerd te houden. Planken, kasten en lades kunnen hierbij van pas komen. Het gebruik van decoratieve elementen zoals planten, kunstwerken en sfeerverlichting kan de werkkamer een persoonlijk tintje geven en bijdragen aan een inspirerende omgeving.

voor jou geselecteerd

Advies bij het inrichten van een werkkamer

Advies bij het inrichten van een werkkamer is gericht op het creëren van een functionele en comfortabele omgeving. Het is belangrijk om rekening te houden met de lichtinval en de indeling van de ruimte om een optimale werkplek te creëren. Ook de keuze van kleuren en materialen kan van invloed zijn op de productiviteit en concentratie. Een werkkamer in huiselijke stijl is ideaal voor mensen die een gezellige en informele werkomgeving verkiezen boven een traditioneel kantoor. Het combineert functionaliteit met comfort en geeft je de vrijheid om je eigen stijl en persoonlijkheid in de ruimte te laten zien. Of je nu freelance werkt, studeert of gewoon een plek nodig hebt om je administratie te doen, een goed ingerichte werkkamer kan het verschil maken in je productiviteit en welzijn.

Interieuradvies werkkamer

Heb je leuke interieur items gezien en wil je graag een afspraak bij ons in de winkel inplannen? Stuur dan een email naar advies@kotterliving.nl met een plattegrond en foto’s van je werkkamer of kantoorruimte. Heb je bepaalde wensen of items in je huidige interieur die je graag wilt houden? Geef dit dan alvast aan in de mail, zo kunnen wij hier rekening mee houden in het ontwerp. Wij gaan voor je aan de slag met het maken van de 3D-tekening van je werkkamer en plannen gelijk een afspraak in voor een doordeweekse dag. Tijdens de afspraak van circa twee uur met een verkoper en een interieurstylist wordt de 3D-tekening doorgenomen en krijg je advies over meubelen, kleurgebruik en materialen die passen bij jouw interieur. In deze tekening zie je direct hoe de gekozen meubels in jouw werkkamer eruit komen te zien. En als jullie tevreden zijn, kan de order doorgaan en komen we over een paar maanden de meubels bij jullie afleveren.

*Een 3D-tekening is gratis in combinatie met afname van meubelen

2D-tekening

Indien je bijvoorbeeld alleen een tafel nodig hebt dan volstaat een 2D-tekening ook. Doordeweeks kan dit zonder afspraak. Liever in het weekend langskomen hiervoor? Plan een afspraak via advies@kotterliving.nl. Vergeet niet om een plattegrond met afmetingen van je werkkamer mee te nemen tijdens de afspraak.

Is jouw werkkamer of kantoorruimte de volgende?

Samen met één van onze interieuradviseurs ga je op zoek naar het belangrijkste, de grote meubels voor je werkkamer, daarna komen de kleinere meubels en decoratie voor meer sfeer in je interieur, daarbij helpen onze stylistes je graag. Wij heten je van harte welkom in een van onze woonwinkels waar wij op je staan te wachten met een lekker bakje koffie of thee en wij je graag willen inspireren. Wij hebben al vele kantoorruimtes mogen inrichten en stylen, is jouw werkkamer de volgende?