Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Barkrukken kopen

Barkrukken (of barstoelen) zijn een prachtige toevoeging aan je interieur. Als je niet zoveel ruimte hebt voor een grote eettafel en iets kleiners nodig hebt dan is een bartafel met barkrukken een goede keuze. Je gaat de hoogte in en hebt daardoor minder ruimte nodig, bartafels zijn vaak wat minder lang en smaller. Ook staat een bartafel met barkrukken heel gezellig, je associeert het toch met een grand-café gevoel en het creëert direct gezelligheid. Onze barkrukken worden allemaal geselecteerd op zitcomfort, dus je kunt er vanuit gaan dat onze barkrukken perfect zitten. We nodigen je graag uit in onze woonwinkels om dat te komen controleren.

Barkruk kookeiland

Een barstoel is de lagere variant van de barkruk en nu juist deze lagere variant is enorm populair voor aan je kookeiland. Een kookeiland heeft is immers vaak de hoogte van je werkblad en daarom is een normale barkruk vaak te hoog. De barstoel is daarvoor de oplossing, die heeft hetzelfde kuipje als de barkruk maar heeft een lager onderstel waardoor hij perfect bij je kookeiland past. Let op, soms is het bargedeelte van je keuken hoger dan het werkblad. Dan heb je uiteraard de hoge barkruk variant nodig.

Barkrukken combineren

Wij zijn fan van het combineren van verschillende materialen op onze barkrukken, waarom zou je alles in dezelfde stof doen? Ons styling team bedenkt vaak de mooiste combi’s van stoffen en creëert zo een prachtig geheel. De kleuren komen vaak mooi met elkaar overeen en je hebt net even iets anders in huis. Ook kun je sommige van onze barkrukken bekleden met 2 verschillende stof of leersoorten. Zo kun je bijvoorbeeld op de achterkant van de kruk een stoere leersoort doen en op de voorkant een zachte velours stof. Prachtige combi! Uiteraard heb je hier wel een beetje lef voor nodig…

Materiaalkeuze en vlekken

Zoals hierboven besproken is materiaalkeuze belangrijk voor het plaatje, echter ook uit praktische overwegingen kun je kiezen voor een bepaalde bekleding. Een leren barkruk is wellicht wat eenvoudiger schoon te houden dan een kruk bekleed met een katoen/linnen stof. Bij Kötter Living heb je het voordeel dat we elke barkruk voor je kunnen behandelen en zo loop je geen risico op vlekken. We impregneren de barkrukken dan voor je en spuiten hem in met een speciale vloeistof die intrekt en bescherming biedt. Deze bescherming tegen vlekken geldt voor 5 jaar, dit raden we altijd aan om te doen, zeker als je jonge kinderen of huisdieren hebt. Met deze vlekkenservice durven we je elke stof wel te verkopen op één van onze barkrukken.

Kom proefzitten

In onze beide woonwinkels hebben we een collectie barkrukken en barstoelen staan. Ons verkoopteam helpt je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe barkrukken. Dus heel graag tot snel!