Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 15 januari 2024

Hotel Chic in jouw interieur

Hotel Chic – een stijl wat bij vele mensen een favoriet is! Wil jij nou ook zo’n mooie hotelsfeer in huis halen, maar niet weet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Samen met Kötter Living creëer je een interieur met het thema: Hotel Chic!

Hotel Chic in jouw interieur

Wat is Hotel Chic?

Hotel Chic is een trend die niet meer weg te denken in de interieurwereld. Een stijl waarbij een luxe uitstraling met het gebruik van hoogwaardige materialen centraal staat. Bij Hotel Chic gaat het niet alleen om de meubels, maar om de gehele ervaring in de ruimte.

Kenmerken van Hotel Chic

  • Luxe uitstraling
  • Hoogwaardige materialen
  • Prikkel de zintuigen
  • Elegante meubels met velvet stoffering
  • Kunst aan de muur
  • Sfeervolle accessoires, zoals sierkussen en plaids
  • Gouden details

Het creëren van een Hotel Chic interieur

Om een Hotel Chic interieur te creëren, is het belangrijk om elegante meubels te gebruiken. Kies voor meubels met slanke lijnen en luxe stoffering zoals velvet en zijde. Een opgeruimde en gecoördineerde uitstraling is essentieel. Comfort mag ook niet ontbreken in deze stijl. Ga voor comfortabele meubels en combineer dit met zachte plaids en kussens om een uitnodige sfeer te creëren. Hulp nodig bij het creëren van een Hotel Chic interieur? Onze interieuradviseurs helpen je graag!

Hotel Chic bij Kötter Living

Opzoek naar een bank in de stijl van Hotel Chic? Wij hebben de perfecte bank voor je! Ga voor de Hamilton hoekbank met een velvet stoffering. Een charmante én comfortabele bank die perfect in het rijtje past bij dit thema. Stijl de bank af met onze accessoires, zoals de sierkussens van Brons of een lekkere warme plaid!

Een elegante fauteuil is een perfecte optie om een leeg hoekje in de ruimte op te vullen. Ga je voor de Kim Fauteuil Swing of de Rosita Fauteuil? Vrijwel alle fauteuils kun je zelf samenstellen; van de stof tot aan de poot kleur – de keuze is aan jou!

Onze favorieten

Don’t forget!

Bij deze stijl mag het prikkelen van zintuigen niet ontbreken! Dit kan je doen door bijvoorbeeld geurstokjes of geurkaarsen in je inrichting te zetten. En wat dacht je van een grote vaas met prachtige zijdebloemen van Silka? Verlichting zorgt voor een warme sfeer en om nog meer ervaring te creëren; gebruik materialen die zacht en aaibaar zijn.

Bekijk onze accessoires!

Wij zijn helemaal fan van dit té gekke thema! Kom snel langs bij één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal om het gehele assortiment van het thema Hotel Chic te bewonderen. Heb je bij ons geshopt? Deel het met ons met de #kotterlivinginmijnhuis!

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 15 januari 2024