Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Bartafel kopen

Wie wil dat nu niet? Een eigen bartafel in huis, het geeft een gevoel van gezelligheid, borrelen, hapjes en samen zijn. Bartafels zien we steeds vaker in de keuken terug. We hebben bartafels in verschillende afmetingen, kleuren en stijlen. Met mooie barkrukken of barstoelen krijg je een prachtig plekje.

Bartafel keuken

Een bartafel heeft over het algemeen een kleinere afmeting dan een ‘normale’ eettafel, dus je hebt minder plek nodig. Omdat een bartafel ook hoger is zou je hem als verlengstuk van je keuken of kookeiland kunnen gebruiken. Je creëert zo een gezellige plek om aan te eten of drinken en hebt daarnaast ook meer werkruimte in de keuken.

Bartafels verschillende hoogtes

We hebben in onze collectie verschillende hoogtes er zijn (lage) bartafels die de hoogte hebben van het werkblad van je keuken en we hebben hogere bartafels. Uiteraard horen hier ook bijpassende barkrukken en barstoelen bij. Barkrukken zijn de hogere variant en barstoelen de lagere. Als je dus op zoek bent voor krukken die je aan je kookeiland wilt plaatsen dan heb je de lage variant nodig, dit izjn de barstoelen. Bartafels moeten bij je passen en ook bij je interieur. Als jij houdt van een informele setting en plek hebt voor een bartafel dan is dat vast iets voor jou. Ook als je geen plek hebt voor een normale eettafel dan kan een bartafel een optie zijn, aangezien deze vaak wat kleiner zijn. Een hoge bartafel is ook prettig om aan te staan, we zien steeds vaker dat bartafels als staande werkplek gebruikt worden voor mensen met rugklachten.

Bartafels voor een kantoor- of vergaderruimte

Bij Kötter Living hebben we verschillende bartafels in ons assortiment, we hebben bartafels in teakhout, eikenhout en mango hout in ons assortiment. Ook hebben we zwarte bartafels en bartafels in verschillende houtkleuren in onze collectie. Wil je een bartafel in je kantoor of vergader ruimte? Ook dat is een mogelijkheid, wij hebben bartafels tot wel 5 meter(!) in onze collectie, dus ook voor grote ruimtes kan een bartafel een mooie oplossing zijn. Kom langs in één van onze woonwinkels om ze te bekijken en uit te proberen.