Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
Woonkamer inrichten

Woonkamer inrichten? Maar heb je geen idee hoe?

Huiskamer inrichten met een beetje lef!

Maak in de inrichting van je huiskamer gebruik van verschillende vormen, materialen en creëer hoekjes! Op die manier breng je levendigheid in de ruimte. En niet geheel onbelangrijk, durf! Kies eens voor een leuke print voor op je fauteuil of behang een deel van je wand.

voor jou geselecteerd

Woonkamer inrichting

Qua interieurstijlen kan je alle kanten op zoals modern, landelijk, luxury living, basic of kleurrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw woonkamer een ruimte wordt die volledig aansluit op jouw wensen zodat jij je weer volledig thuis voelt. Van indeling tot kleur-materiaalcombinaties en van de juiste meubels tot verlichting en accessoires, onze adviseurs staan voor je klaar.

Huiskamer inrichten naar persoonlijke woonstijl

Wanneer de basis is gelegd en de grote meubels zijn gekozen voor je woonkamer, kun je met kleinere meubels en decoratie meer sfeer aan je huiskamer toevoegen. Met een vloerkleed, bijzettafels, planten, kleurrijke kunst aan de muur, zacht plaid, mooie mix van sierkussens op de bank en natuurlijk jouw persoonlijke accessoires aan de muur of in de kast zorgen voor de finishing touch.

Inrichting huiskamer

Om te beginnen met het uitzoeken van meubelen bedenk je voor welke functies jouw huiskamer geschikt moet zijn. Wat wil je er allemaal kunnen doen? En wat heb je voor welke functie nodig? Denk aan veel of juist weinig licht, een afgesloten ruimte of zicht op de tuin. Is je prioriteitenlijstje compleet? Dan kijken we samen naar de indeling. We kijken naar een aantal factoren. Wil je de bank gericht hebben op de televisie of kijk je liever naar de tuin? Hierdoor bepalen we de plekken van de meubels! Als de basis is gelegd, is het tijd om te bepalen voor welke woonstijl(en) je gaat. In onze woonwinkels, Instagram en Pinterest vind je volop inspiratie waarmee je jouw woonstijl kunt ontdekken.

Interieur ideeën voor de woonkamer

Heb je leuke interieur items gezien en wil je graag een afspraak bij ons in de winkel inplannen? Stuur dan een email naar advies@kotterliving.nl met een plattegrond en foto’s van de desbetreffende ruimte(s) die je graag opnieuw wilt laten inrichten. Heb je bepaalde wensen of items in je huidige interieur die je graag wilt houden? Geef dit dan alvast aan in de mail, zo kunnen wij hier rekening mee houden in het ontwerp. Wij gaan voor je aan de slag met het maken van de 3D-tekening en plannen gelijk een afspraak in voor een doordeweekse dag. Tijdens de afspraak van circa twee uur met een verkoper en een interieurstylist wordt de 3D-tekening doorgenomen en krijg je advies over meubelen, kleurgebruik en materialen die passen bij jouw interieur. In deze tekening zie je direct hoe de gekozen meubels in jouw ruimte eruit komen te zien. En als jullie tevreden zijn, kan de order doorgaan en komen we over een paar maanden de meubels bij jullie afleveren.

*Een 3D-tekening is gratis in combinatie met afname van meubelen

2D-tekening

Indien je alleen een bank of tafel nodig hebt dan volstaat een 2D-tekening ook. Doordeweeks kan dit zonder afspraak. Liever in het weekend langskomen hiervoor? Plan een afspraak via advies@kotterliving.nl. Vergeet niet om een plattegrond met maten van de betreffende ruimte mee te nemen tijdens de afspraak.

Is jouw woonkamer de volgende?

Samen met één van onze interieuradviseurs ga je op zoek naar het belangrijkste, de grote meubels voor je woonkamer, daarna komen de kleinere meubels en decoratie voor meer sfeer in je interieur, daarbij helpen onze stylistes je graag. Wij heten je van harte welkom in een van onze woonwinkels waar wij op je staan te wachten met een lekker bakje koffie of thee en wij je graag willen inspireren. Wij hebben al vele woonkamers al mogen inrichten en stylen, is jouw woonkamer de volgende?