Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 31 mei 2024

Meubels van Room108 in jouw interieur

Wist je dat Kötter Living een verkooppunt is van het merk Room108? Room108 is een meubelmerk dat bedacht is door een groep jonge ondernemers met liefde voor moderne meubels die meegaan met de laatste woontrends. Benieuw naar dit toffe merk? Lees dan snel verder of kom langs in een van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal en ervaar de meubels zelf!

Meubels van Room108 in jouw interieur

Over Room108

Het meubelmerk Room108 is begonnen als bankstellenmerk, maar zijn nu uitgegroeid tot een compleet meubelmerk. Met de filosofie om te creëren en inspireren helpt Room108 je om precies de sfeer te creëren die past bij jouw unieke woonstijl. Alle meubels worden in-house bij Room108 gemaakt, waardoor ze alles zelf in de hand hebben. Doordat ze zelf de meubels produceren, kunnen ze snel op de nieuwste trends en ontwikkelingen inspelen.

Room108 staat voor creëren en inspireren.

Onze favorieten van Room108

Room108: Voor ieder wat wils

Een van de grootste voordelen van Room108 meubels is hun modulaire opbouw. Of je nu een kleine studio of een ruime woonkamer hebt, de verschillende modules van banken, dressoirs en kasten kun je perfect aanpassen aan jouw beschikbare ruimte. Zo creëer je niet alleen een strak en geordend geheel, maar benut je ook elke vierkante meter optimaal.

Interieuradvies landingspagina

Room108 bij Kötter Living

Bij ons in de woonwinkels Oldenzaal en Nijverdal hebben we verschillende meubels staan van dit prachtige merk, zoals de Elle twist en hoekbank Victoria. Hulp nodig om jouw droominterieur te creëren? Wij hebben de oplossing! Bij Kötter Living kun je namelijk vrijblijvend een gratis interieuradvies inplannen. Samen met onze stylistes en verkopers gaan we op zoek naar de meubels die het beste tot zijn recht komen in jouw ruimte!

Maak hier je afspraak!

De keuze is reuze!

Een van de kernwaarden van Room108 is keuzevrijheid. Je kunt bij Room108 niet alleen kiezen uit een breed scala aan meubels, maar je kunt deze ook nog eens naar wens aanpassen. Zo kies je zelf de stof, kleur en afmetingen van je bank, fauteuil of eetkamerstoel. Hierdoor creëer je een meubelstuk dat perfect aansluit bij jouw interieur en persoonlijke smaak. Met meer dan 700 mogelijkheden op het gebied van stof en leer moet er wel wat tussen zitten, toch?

Ben je benieuwd naar de meubels van Room108? Breng dan een bezoek aan de showroom van Kötter Living in Oldenzaal of Nijverdal. Onze ervaren stylisten en verkopers helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubels voor jouw interieur.

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 31 mei 2024