Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Cobra Art Company

Cobra art company: Kunst is voor iedereen!

Cobra Art Company

Cobra Art Company is opgericht in 1983 als een familiebedrijf. Het is één van de toonaangevende Internationale kunstgroothandelaren en distributeurs in fotografie op plexiglas, schilderijen, kunstwerken en objecten.

Cobra Art Company: Unieke Kunst Voor Ieder Interieur

Cobra Art Company is een Nederlands familiebedrijf dat sinds 1983 gespecialiseerd is in het creëren en verkopen van unieke kunstwerken. Door de visie "kunst is voor iedereen" streeft het bedrijf naar betaalbare kunst voor elk interieur. De collectie, gemaakt in samenwerking met zowel binnen- als buitenlandse kunstenaars en fotografen, is groot, gevarieerd en geschikt voor elk budget. De naam Cobra Art Company is afgeleid van de avant-garde kunstbeweging Cobragroep, die actief was van 1948 tot 1951. De Cobra-kunstenaars streefden naar vrijheid in hun kunstuitingen en lieten zich inspireren door de natuur en de vier oerelementen. De filosofie van vrijheid en ongedwongenheid van Cobra Art Company is geïnspireerd op deze kunstbeweging en heeft geleid tot een enorme variëteit in hun collectie.

Cobra art artist

Naast schilderkunst heeft Cobra Art Company ook een collectie fotokunst die wordt samengesteld uit foto's en portretten van over de hele wereld, evenals foto's uit eigen geproduceerde fotoshoots die perfect passen bij de wensen van de klant. De collectie omvat onder andere zwart-wit fotografie, natuurshots en portretten van beroemdheden. Om unieke en kwalitatief hoogwaardige kunstwerken te kunnen bieden, werkt Cobra Art Company samen met artists en gebruikt het bijzondere materialen, zoals plexiglas en aluminium. De collectie is dus enorm divers en uitgebreid, waardoor er voor elke stijl en elk interieur een passend kunstwerk te vinden is.

Cobra art schilderij     

Cobra art heeft een zeer uitgebreid assortiment in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar Cobra art schilderijen, schilderijen op canvas, photo-art op plexiglas of unieke objecten en sculpturen. Cobra art heeft prachtige items om jouw interieur de finishing touch te geven. Qua stijl heb je ook een uitgebreide keuze bij Cobra art. Ook kun je de werken in verschillende afmetingen bestellen en heb je de keuze uit werken met of zonder lijst. Een lijst om het kunstwerk maakt het nóg stijlvoller en luxer. De Cobra Art prijzen variëren per collectie. De goedkopere plexiglas photo art werken bij € 795,-. Dit is de kleinste afmeting zonder lijst.

Cobra art thema’s

Cobra art heft verschillende thema’s Zo zijn er werken in de volgende categorieen: artistic nude, new photo art, black & white, celebrities, cities & urban art, contemporary art, fashion and faces (Cobra art vrouw), modern abstract, nature & wildlife, pop art and surrealistic. Wij hebben altijd een variatie van de Cobra art collectie in onze woonwinkels, dus informeer altijd vooraf als je voor een specifiek werk komt. Uiteraard kunnen we alle werken voor je bestellen.

Cobra art voor ieder interieur

Ons styling team is verzot op Cobra art, er zit namelijk altijd een werk bij dat in een bepaald interieur past. Daarnaast maakt een cobra kunstwerk de ruimte echt af. Wil je echt iets moois aan de muur boven de bank, of wil je een statement maken in de hal? Een Cobra plexiglas of dibond kan net dat beetje extra doen om jouw interieur die stijlvolle look te geven.

Bekijk onze Cobra Art werken in Oldenzaal of Nijverdal!