Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Cigaru coffeetable petrified wood sedang

Cigaru coffeetable petrified wood sedang

vanaf € 1.095,-

Cigaru coffeetable petrified wood sedang
  • Cigaru coffeetable petrified wood sedang
  • Cigaru coffeetable petrified wood sedang
  • Cigaru coffeetable petrified wood sedang
  • Cigaru coffeetable petrified wood sedang
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Maak kennis met de Cigaru Coffee Table Sedang - een waar meesterwerk dat de essentie van de natuurlijke schoonheid van Indonesië belichaamt. Gemaakt van versteend hout, een fossiel dat miljoenen jaren geleden is gevormd, is deze tafel een verbluffende blikvanger die een vleugje unieke charme toevoegt aan elke woonruimte. Het massief stalen frame met zwarte poedercoating zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit.

Bij Nyawa halen we inspiratie uit de prachtige kustlijnen, ruige bergen en weelderige groene binnenlanden van Indonesië. Deze natuurlijke wonderen vormen de basis voor onze meubelcollecties, die worden gemaakt met duurzame en natuurlijke materialen, met aandacht voor elk detail. Onze ambachtslieden storten hun ziel in elk stuk, waardoor ze met liefde en passie een verhaal vertellen van de Indonesische bevolking. Wij geloven in verantwoord gebruik, en elk ontwerp dat we maken is gericht op duurzaamheid. Ons doel is een betere wereld te creëren door materialen te recyclen en optimale werkomstandigheden te creëren voor onze ambachtslieden. Onze ontwerpen weerspiegelen de schoonheid van de Indonesische kust en de groene rijstvelden, die het gevoel van thuiskomen in de natuur inspireren.

De Cigaru Coffee Table Sedang is een uniek stuk dat karakter toevoegt aan jouw leefruimte. Zijn herkenbare structuren en zachte aardetinten zijn een knipoog naar zijn natuurlijke oorsprong. Het is een product van pure vakmanschap en kwaliteit, verweven in onze ontwerpen om ze echt one-of-a-kind te maken. Deze tafel brengt je naar het land van zwoele zomeravonden en tropische regenbuien, waar het geluid van de natuur je omarmt. Droom weg en haal het gevoel van eenvoud en vrijheid in huis met uitzicht op de oceaan. Laat onze meubelstukken warmte en karakter toevoegen aan jouw huis. Ervaar de schoonheid van Indonesië met elke blik op deze Cigaru Coffee Table Sedang.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00001767
Afmetingen
Hoogte40 cm
Breedte80 cm
Diepte90 cm

klanten bekeken ook