Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Afhalen en bezorgen

Ons team

Wij bezorgen al onze bestellingen met onze eigen auto’s en chauffeurs, wel zo prettig! Onze standaard bezorgkosten zijn € 69,- ongeacht de grootte van de bestelling en ongeacht je woonplaats in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Maar we bezorgen niet alleen, we doen meer dan dat!

Bezorgservice Kötter Living

Onder onze bezorgservice vallen de volgende zaken:

  1. Ons bezorgteam zet de meubelen direct op de juiste plek
  2. Ons bezorgteam monteert de meubels ook voor je (indien nodig)
  3. Alle meubelen worden voorzien van viltjes ter bescherming van de vloer
  4. De meubelen worden keurig afgesteld door ons bezorgteam
  5. Ons bezorgteam neemt alle afval mee en voert dit voor je af

Zodra je bestelling compleet bij ons binnen is neemt onze afdeling planning contact met je op om een afspraak in te plannen. We proberen hierbij een zo kort mogelijk tijdsbestek aan te geven zodat je niet de hele dag in huis hoeft te blijven. Ons bezorgteam kan je ook een half uurtje van tevoren bellen zodat je weet dat hij eraan komt.

Twijfel je of het meubel wel bij je naar binnen past? Neem dan even contact met ons op via 0541-534288 of planning@kotterliving.nl. Wellicht kunnen we even komen kijken om de situatie te beoordelen. Misschien moet er een lift gehuurd worden of dienen we andere maatregelen te treffen. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

De Kötter bezorgservice is exclusief muurmontage en exclusief lampen montage. Daarnaast gelden de bezorgkosten voor adressen op de begane grond. Voor het naar boven brengen van meubelen rekenen wij € 25,- per item per etage extra.

Afhalen bij ons afhaalmagazijn in Oldenzaal

Alle bestellingen zijn tevens op te halen in Oldenzaal. Daar hebben we een groot magazijn tot onze beschikking van waaruit alle bestellingen ook uitgeleverd worden. Indien je de bestelling graag wilt ophalen dan is dit mogelijk van maandag t/m vrijdag  van 8.00 tot 17.00 uur is er hulp aanwezig om de bestelling in te laden.

Als de bestelling bij ons binnen is krijg je van ons een seintje, je kunt dan aangeven wanneer je de bestelling op wilt halen zodat wij zorgen dat het klaarstaat en er hulp aanwezig is. Ophalen op zaterdag of zondag is alleen mogelijk op afspraak. Er is namelijk niemand in ons afhaalmagazijn aanwezig in het weekend.