Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 9 februari 2024

Top 5 banken van Passe Partout

Het vinden van de perfecte bank kan soms best moeilijk zijn. De grootte, de kleur, de vorm en misschien wel het allerbelangrijkst; het zitcomfort – allemaal punten waarmee je rekening moet houden. Om je te helpen bij het vinden van jouw droombank, laten we onze vijf favoriete banken van het merk Passe Partout zien.

Top 5 banken van Passe Partout

Passe Partout bij Kötter Living

Passe Partout is een gerenommeerd merk in de interieurwereld. Het merk kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit. Dit komt door het gebruik van een metalen frame in plaats van hout, hoogwaardige stoffen en de productie van meubels in hun eigen fabriek.

En de banken van Passe Partout? Dat is waar het merk zich het meest op focust. Ze werken samen met designers die de mooiste ontwerpen bedenken die vervolgens door echte vakmensen worden gemaakt.

Onze favorieten

1. Medusa: Échte favoriet

Om te beginnen met een échte favoriet – de Medusa bank! Een bank met organische vormen die zorgen voor een harmonieuze sfeer. De Medusa is een elementen bank. Dit betekent dat de bank in diverse opstellingen mogelijk is, dus geheel naar eigen wensen samen te stellen. Ga je voor een hoekbank of toch voor een 3-zits? De keuze ligt helemaal bij jou! Je kunt de bank ook uitbreiden met een poef of een extra rugkussen.

Heb je interieuradvies nodig bij het samenstellen van jouw bank? Wij kunnen helpen! Met een gratis 3D-advies krijg je een impressie hoe de bank in jouw woning staat!

2. Avelino: Tijdloos design

Op zoek naar een bank met een tijdloos design? Ga dan voor Avelino! Avelino heeft een strak en modern design met een perfect zitcomfort. De zit- en rugkussens van deze bank zijn gemaakt van HR-schuim en bevat een compartiment met donsveertjes, schuimstaafjes en vezelbolletjes voor extra comfort. Ook bank Avelino is geheel samen te stellen waardoor het een bank is die in vele interieurs past. Kom langs in een onze winkels in Nijverdal of Oldenzaal en ervaar het comfort zelf!

Heb jij bank Avelino al gespot in het interieur van Monique Smit?

Andere banken van Passe Partout

3. Gianni: Een stoere bank van Passe Partout

Gianni is een stoerdere bank van Passe Partout. Een stijlvolle en comfortabele bank met een moderne uitstraling. Bank Gianni heeft een metalen frame en beukenhouten poten. De bank is een echte eyecatcher in de woonkamer. De strakke lijnen en het moderne design geven de bank een eigentijdse uitstraling. Wist je dat deze bank verkrijgbaar is in verschillende zithoogtes- en dieptes? Hierdoor kun je de perfecte bank voor jouw interieur vinden!

Combineer bank Gianni met bijvoorbeeld een salontafel van Light & Living en een vloerkleed Kapri om de ruimte helemaal af te stylen.

4. Pommeline: Ga voor comfort

Bank Pommeline is een moderne designbank met een unieke, ronde hoek. Ook is deze bank van hoogwaardige kwaliteit. De keuze voor hoogwaardige materialen zorgt ervoor dat de bank niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens jarenlang meegaat. Het comfort is te danken aan het HR-koudschuim, traagschuim ‘Memory Comfort’ en de zigzagvering. Maak de bank compleet met woonaccessoires, zoals met sierkussens van Brons.

Huisinrichting Kötter Living

Onze interieuradviseurs staan voor je klaar!

Kun je wel wat hulp gebruiken met de indeling van je woonkamer, eetkamer, kantoor of andere ruimte? We helpen je graag!

Schuif aan bij één van onze interieuradviseurs en laat je adviseren en inspireren. Ons styling team sluit hier graag bij aan zodat je naast een mooie indeling ook verzekerd bent van een goed advies qua stoffen, kleuren, verlichting en overig materiaalgebruik.

Maak een afspraak

5. Livio: Japandi stijl

Last but not least... bank Livio! De Livio bank van Passe Partout is een prachtige bank die perfect past in een Japandi stijl. De strakke lijnen, slanke poten en subtiele details geven de bank een moderne en tijdloze uitstraling.

De Livio bank is verkrijgbaar in verschillende modules, waardoor je de perfecte opstelling kunt creëren voor jouw woonkamer. Of je nu kiest voor een 2-zits, 3-zits of hoekbank, de Livio bank is een echte eyecatcher die jouw interieur een stijlvolle upgrade geeft.

Ben je op zoek naar een Passe Partout bank?

Dan ben je bij Kötter Living aan het juiste adres! In onze woonwinkels vind je een uitgebreide collectie met diverse modellen in verschillende kleuren en stijlen.

Onze ervaren interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bank voor jouw interieur. Ze nemen graag de tijd om je wensen te bespreken en je te adviseren over de verschillende mogelijkheden. Graag tot snel!

Beeld: Passe Partout

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 9 februari 2024