Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Bijzettafel kopen

Je kent het wel, je zit met je kop koffie in de hand en de salontafel is een eindje weg en je wilt hem even ergens op zetten. Hoe handig is het dan dat er een bijzettafel binnen handbereik is? Bijzettafeltjes zijn eigenlijk altijd een goed idee! Je kunt er van alles op zetten, ze zijn praktisch en ook mooi om te zien. Je kunt ze ook gebruiken om een mooie vaas met zijdetakken op te presenteren of andere woonaccessoires. Tegenwoordig zien we bijzettafels ook steeds meer als nachtkastje, heel handig om een nachtlampje en wekker op te zetten. Een bijzettafel is helemaal van deze tijd!

Stijlvolle bijzettafels

De bijzettafel is er in verschillende uitvoeringen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben er ontelbaar in onze collectie. We hebben glazen bijzettafels, gouden bijzettafels, houten bijzettafels, marmer bijzettafels, bijzettafels van versteend hout en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Uiteraard hebben deze allemaal een andere vorm en stijl. Sommige bijzettafels passen goed in een strak design interieur andere passen beter in een landelijke stijl. Er zit vast iets voor je bij!

Chique bijzettafel

Wij hebben ook een groot aantal chique bijzettafels in onze collectie. Richmond Interiors is zo’n merk dat chique bijzettafels in collectie heeft. Soms afgewerkt met goud en marmer, dus met luxueuze materialen. Dit geeft een stijlvolle finishing touch aan jouw woonkamer. Ga voor een bijzettafel die past bij jouw inrichting. Je kunt ervoor kiezen om de bijzettafel te matchen met je salontafel, maar je kunt ook lekker afwijken en voor een eclectische stijl kiezen. Kom langs in één van onze woonwinkels om de bijzettafels van Kötter Living te ontdekken. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar!