Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkels

Onze woonwinkels

Onze woonwinkels zijn er om geïnspireerd te raken. Onze stylistes zijn dan ook continu druk bezig om onze stijlkamers in te richten en af te stylen in de nieuwste woontrends. In onze woonwinkels hebben we gezamenlijk meer dan 30 stijlkamers die continu veranderen, dus daar zit vast iets voor je bij. Je kunt hier altijd langskomen tijdens onze openingstijden, we helpen je graag. Heb je iets meer advies nodig dan raden we je aan een interieuradvies aan te vragen. Dit kun je hier doen.

Plan je afspraak
Woonwinkels

De mooiste woonwinkels van Oost Nederland

Laat je verassen in één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Je zult versteld staan van de sfeer in onze winkels en de diversiteit in ons aanbod. We zijn echt "a different story" in vergelijking met andere woonwinkels. Dus waarom kom je dat niet zelf ontdekken? We zien je graag!

Onze woonwinkel in Oldenzaal bestaat al sinds 2000 en is onze grootste woonwinkel, je kunt hier gratis parkeren en we zijn elke zondag voor je geopend. Ons styling team is hier bijna altijd aanwezig om je te voorzien van advies voor jouw interieur. In Oldenzaal bevind zich ook ons magazijn, kantoor en onze werkplaats. Alle meubels die vanuit de hele wereld bij ons binnenkomen worden in Oldenzaal geleverd en ook vanuit Oldenzaal weer uitgeleverd. Ook de meubels die in Nijverdal verkocht worden, worden vanuit ons centrale magazijn in Oldenzaal uitgeleverd.

Onze woonwinkel in Nijverdal hebben we in 2022 heropend en een complete make-over gegeven. We hebben deze woonwinkel overgenomen van de voormalig eigenaar van het vroegere Kötter Werelds Wonen. Bezoekers van de voormalige winkel, herkennen het niet terug. Kötter Living in Nijverdal is ook een grote woonwinkel met veel stijlkamers waar je lekker inspiratie op kunt doen. Ook in Nijverdal hebben we een vakkundig verkoopteam voor je klaarstaan.

Woonwinkel Oldenzaal

Woonwinkel Oldenzaal

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:30 uur
Woensdag09:00 - 17:30 uur
Donderdag09:00 - 17:30 uur
Vrijdag09:00 - 17:30 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
Zondag12:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

Ainsworthstraat 30
7575 BT Oldenzaal
+31 541 534 288
info@kotterliving.nl

Woonwinkel Nijverdal

Woonwinkel Nijverdal

Openingstijden

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag10:00 - 17:30 uur
Donderdag10:00 - 17:30 uur
Vrijdag10:00 - 17:30 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur
Zondag12:00 - 17:00 uur

Contactgegevens

Transportweg 4-b
7442 CT Nijverdal
+31 548 618 888
info@kotterliving.nl

kötter onze
filosofie

A different story

Onze producten zijn uniek en verzamelen wij tijdens onze reizen over de wereld. Onze unieke items geven jouw huis net die finishing touch die het nodig heeft. En je vindt ze nergens anders!

Gratis interieuradvies

Bij Kötter living is een interieuradvies altijd gratis en vrijblijvend. Wij helpen je graag.

Sfeer proeven

Onze woonwinkels zijn een echte inspiratiebron en absoluut een bezoekje waard. Ze zijn heel stijlvol ingericht, kom je snel sfeerproeven?

FU1 A4336

onze interieuradviseurs staan voor jou klaar

Samen met jou maken we een plan voor je interieur. We kijken hierbij naar kleuren, vormen, behang, stofjes en uiteraard meubels en accessoires om het verhaal helemaal af te maken. Een heel interieurplan maken is alleen op afspraak mogelijk. Die kun je hier online maken, maar je mag ook naar de winkel komen om een afspraak in te plannen. Neem dan vast e.e.a. mee, kijk voor meer info op de interieuradvies pagina.

Maak een afspraak