Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
 • home
 • Huisinrichting

Ben je bezig met het inrichten van je huis? Dan zit je bij Kötter Living juist.

Er zijn uiteraard talloze mogelijkheden wat betreft je huisinrichting. Vind je het moeilijk om een knoop door te hakken of weet je je ideeën geen vorm te geven? Daar kunnen wij je bij helpen. Kötter Living weet raad op ieder gebied van het opnieuw inrichten van je huis. Wij leggen je met liefde uit hoe je dit het beste kan doen.

Je huis opnieuw inrichten

Huis opnieuw inrichten

Het is handig om met een plan je huis opnieuw in te richten. Op deze manier weet je hoe je te werk moet gaan en waar je moet beginnen. Door de volgende stappen te volgen kun je in rust je huisinrichting gaan veranderen:

 1. Maak een plattegrond
  Breng eerst in kaart wat je allemaal wilt inrichten. Zodra je dit weet kan je een plattegrond gaan maken. Dit kan je zelf doen, maar je kan het ook overlaten aan onze interieurstylisten die een interieuradvies voor je kunnen schrijven. Door het maken van een plattegrond kun je een goede inschatting maken over de hoeveelheid meubels die er nodig is in een ruimte. 
 2. Bepaal je budget en kijk naar wat je nog hebt
  Het is belangrijk om te weten wat je kan besteden aan je nieuwe meubels. Mocht je niet alles opnieuw willen halen kijk dan ook even naar wat je nog hebt. Op deze manier kan je op voorhand goed bepalen wat nog nodig is voor de inrichting van je huis. 
 3. Maak een moodboard
  Nu komt eindelijk het leuke werk! Kies wat je wilt uitstralen met je huisinrichting. Ga je bijvoorbeeld voor een landelijk, industrieel of modern interieur? Het is handig om te weten welke stijl je wilt hanteren. Zo kan je opzoek gaan naar nieuwe ideeën voor je huisinrichting. 
 4. Shoppen maar!
  Last but not least, het shoppen! Kijk naar welke items je nog mist en zet deze op je wishlist. Bezoek onze webshop of kom langs in onze woonwinkels om nog advies van onze stylisten te ontvangen. In onze stijlstudio’s kan je goed de sferen aanvoelen en bekijken hoe de items in het echt zijn. Je bent van harte welkom in de winkel in Oldenzaal of Nijverdal.

Huis laten inrichten

Uiteraard kun je ook de touwtjes uit handen geven en ons je huis laten inrichten. Heb je leuke interieur items gezien en wil je graag een afspraak bij ons in de winkel inplannen en geheel ontzorgd worden? Stuur dan een email naar advies@kotterliving.nl met een plattegrond en foto’s van de desbetreffende ruimte(s) die je graag opnieuw wilt laten inrichten.  Heb je bepaalde wensen of items in je huidige interieur die je graag wilt houden? Geef dit dan alvast aan in de mail, zo kunnen wij hier rekening mee houden in het ontwerp. Wij gaan voor je aan de slag met het maken van de 3D-tekening en plannen gelijk een afspraak in voor een doordeweekse dag. Tijdens de afspraak van circa twee uur met een verkoper en een interieurstylist wordt de 3D-tekening doorgenomen en krijg je advies over meubelen, kleurgebruik en materialen die passen bij jouw interieur. In deze tekening zie je direct hoe de gekozen meubels in jouw ruimte eruit komen te zien. En als jullie tevreden zijn, kan de order doorgaan en komen we over een paar maanden de meubels bij jullie afleveren.

*Een 3D-tekening is gratis in combinatie met afname van meubelen

Laat je creativiteit de vrije loop!

Nu je het hele interieur compleet hebt kan je je huis opnieuw gaan inrichten. Probeer dingen uit en laat je creativiteit de vrije loop gaan. Heb je nog wat meer advies nodig? Kijk dan even naar onze andere blogs die op onze website te vinden zijn. Hierin vertellen we onder andere over interieuradvies, je woonkamer inrichten en verschillende interieurstijlen. Hopelijk kom je met deze tips verder in het opnieuw inrichten van je huis.