Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Eettafel kopen

Een eettafel is onmisbaar in ieder interieur. Je hebt verschillende soorten eettafels. De eettafel is vaak het centrale punt van de woning. Hier zit je met je gezin of met vrienden om aan te eten, te borrelen of gezellig te kletsen. Je kunt er met de kinderen aan knutselen of lekker makkelijk de krant op lezen. De eettafel is vooral praktisch maar moet er ook mooi uitzien.

Verschillende vormen eettafels

Als je een nieuwe eettafel zoekt dan kom je veel vormen tegen, de laatste jaren zijn ronde, ovale en kiezelvormen steeds populairder. Bij een ronde eettafel kun je elkaar allemaal aankijken wat voor een gezellig sfeertje zorgt, echter voor een ronde eettafel heb je wel veel ruimte in de breedte nodig. Bij een ovale eettafel is dit minder, deze is nog relatief langwerpig maar heeft toch het ronde, gezellige effect van een ronde eettafel. Een Deens ovale tafel heeft dit ook, maar daarvan is de kopse kant recht, zodat hij wat praktischer in het gebruik is dan een echte ovale eettafel. Uiteraard hebben we ook nog steeds ‘normale’ rechthoekige tafels. Die blijven altijd in trek en tijdloos.

Eettafel op maat

De meeste van onze eettafels zijn een stukje maatwerk, je selecteert zelf hout, de afwerking hiervan, de afmeting, kleur en poot type. Waardoor elke tafel eigenlijk op maat gemaakt wordt. Sommige mensen willen de tafel zo glad mogelijk, anderen vinden een robuuste eettafel juist weer mooi. Iedereen wil iets anders en bij ons is dat mogelijk.

Boomstamtafel

Een boomstamtafel is een eettafel met een boomstam effect, deze heeft een lichtere structuur aan de lange zijdes van het blad. De boomstamtafel kan uit verschillende planken bestaan (eiken) maar is er ook uit 1 stuk (Suar). Onze Suar boomstamtafels komen uit 1 stuk en zijn afkomstig uit Indonesië. Geen enkel blad is hetzelfde qua vorm, kleur en afmeting. Ze zijn tussen de 7 en 10 cm dik en worden allemaal in ovens gedroogd.

Tafel decoreren

Een tafel is bij uitstek geschikt om te decoreren met woonaccessoires. Wat dacht je van een mooie vaas met zijdetakken? Of een combi van mooie ornamenten, waxinehouders op een prachtig dienblad? Keuze genoeg! Heb je geen idee hoe je je tafel moet decoreren? Vraag het één van onze stylistes in onze woonwinkel.

Kom langs in onze woonwinkel

Wij hebben in onze woonwinkels in Oldenzaal en Nijverdal een uitgebreide collectie eettafels. Waar je bij een bank moet proefzitten moet je een goede eettafel ook ‘passen’. Wij nodigen je dan ook graag uit in Oldenzaal of Nijverdal om in onze woonwinkel jouw nieuwe eettafel te komen uitzoeken, voelen én uit te proberen. Uiteraard voorzien we je van een uitgebreid vakkundig advies.