Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Geschreven door EllenEllen op 7 augustus 2023

The different story of Kim Kötter

Kim en Jaap kwamen al goed voorbereid naar onze woonwinkel. Ze hadden namelijk al interieurontwerpster Querine in de arm genomen. Wij werken zelf graag samen met externe ontwerpers, die hebben toch altijd weer andere ideeën dan onze eigen interieurontwerpers. Het belangrijkste daarin is natuurlijk het eindresultaat voor de klant. En dat mag er zijn! We hebben samen de meubels uitgezocht en na levering ons styling team eropaf gestuurd die de puntjes op de i hebben gezet. En al zeggen we het zelf; het eindresultaat is fantastisch geworden!

The different story of Kim Kötter

2x banken met de rug tegen elkaar

Kim en Jaap kwamen op het idee om de prachtige Pommeline bank te nemen. En dan niet één maar 2 stuks en die dan met de rug tegen elkaar te plaatsen voor een speels effect. De ene bank geeft een fantastische blik naar buiten en de andere heeft zicht op de televisie. Als je de ruimte ervoor hebt is dit een prachtige optie om uit te proberen. Wij kunnen je met onze 3D interieurontwerpen laten zien hoe dit er bij jouw thuis uit kan komen te zien.

Ik heb een grote liefde voor alles dat met wonen en trends te maken heeft.

Ontdek het inspirerende interieur van Kim Kötter:

“Ik heb een grote liefde voor alles dat met wonen en trends te maken heeft. Ik vind het heerlijk om door de woonwinkels van Kötter te lopen en meubels voor mijn huis uit te zoeken. Dan voel ik me weer dat veertienjarige meisje dat haar vader in de winkel hielp. Ons huis is een mix van de rustige Japandi stijl, met extra kleur, organische vormen en grafische details.”

Kotter Living Kim Jaap r 040

De speelhoek met Kim fauteuils is een fijn plekje voor de jongens

De boys zijn niet meer weg te slaan uit de speelhoek door de mooie Kim fauteuils. Zo hebben ze elk een eigen stoel om op te liggen, relaxen of stoeien!

Kim fauteuil - Bocx Interiors

Combineren met de warmte van hout

“De organische vormen zie je bijvoorbeeld in de ronde bank bij onze eettafel, maar ook in de stoffen met print op onze fauteuils. Onze interieurontwerpster kwam met het idee van een organisch vloerkleed, bij Kötter Living was dit uiteraard mogelijk. Joost heeft het speciaal voor ons laten maken, een kleed wat niemand anders heeft, hoe gaaf! Ook hou ik enorm van hout. Onze televisie staat op een uniek houten meubel uit Indonesië. Het is een boomstam en lijkt wel kunst. Mijn favoriete plek? Die heerlijke bank om van ons prachtige uitzicht te genieten.”

Een ronde eetkamerbank

Steeds vaker zien we ronde eetkamerbanken, ook Kim en Jaap kozen hiervoor. Naast rond hebben we deze eetkamerbank ook in een ovaal of een recht model. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen en hij is met honderden verschillende stoffen te bekleden. Hij past dus altijd in je interieur. Een ronde eetkamerbank zorgt voor gezelligheid en je kunt er veel mensen op kwijt.

De favoriete items van Kim Kötter

Geschreven door EllenEllen op 7 augustus 2023