Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

De musthaves van deze herfst

De musthaves van deze herfst

De herfst is weer begonnen, wat betekent dat het tijd is om je huis extra knus te maken. Haal de dekens tevoorschijn, speel met warme kleuren en maak je interieur helemaal klaar voor het herfstseizoen. Benieuwd naar de musthaves van dit jaar? Wij delen ze graag met je!

lees verder

Ontdek de nieuwe brochure van Kötter Living

Daar is ‘ie dan – onze gloednieuwe brochure! Maandenlang hebben we met ons team gewerkt aan dit prachtige blad. Een blad vol met inspiratie, verhalen en tips & tricks. Download de brochure nu via onze website en wij wensen je veel leesplezier!

lees verder

The different story of Kim Kötter

The different story of Kim Kötter

Wij zijn altijd weer blij als Kim onze winkel bezoekt voor inspiratie. Dit keer kwam ze langs omdat ze samen met Jaap een nieuw huis ging verbouwen in Loosdrecht. Aan de Loosdrechtse plassen nog wel! Een prachtplek en een mooie uitdaging voor ons om hier een supergaaf project van te maken natuurlijk.

lees verder

The interior of Lisette Lubbers

lees verder

Karlijn: "Ons huis voelt nu als thuís"

Thuis bij Karlijn en Frank

Karlijn en Frank stonden voor de keus: verhuizen of verbouwen? Ze kozen voor verbouwen en wij hielpen mee hun droom te realiseren. ‘We misten eenheid en warmte in ons huis’, vertelt Karlijn. ‘Daarom overwogen we te verhuizen. Toen we besloten toch onze benedenverdieping te verbouwen, vroegen we Kötter Living om advies bij de inrichting. De sfeer die we in hun woonwinkel hadden gezien, sprak ons erg aan.’

bekijk makeover

interieurtips voor een koude winter

Het herfstseizoen biedt een prachtige gelegenheid om nieuw leven in je interieur te blazen. Met de ventilatoren veilig opgeborgen, ontstaat er ruimte voor frisse thema's, kleuren en materialen. De woontrends voor deze herfst halen hun inspiratie uit de natuur. Als je wat ideeën nodig hebt om je interieur op te fleuren, staan wij voor je klaar. Hier zijn de vijf actuele woontrends:

lees verder