Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Haal de lente in huis

Haal de lente in huis

De lente is aangebroken, dus tijd om je interieur op te frissen! Maak met deze tips jouw interieur lente-proof! Bij Kötter Living begrijpen we de kracht van een goed ingericht interieur, en daarom delen we graag hoe je de lente in huis haalt!

lees verder

Trend: de Japandi woonstijl

Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord: de Japandi woonstijl. Een stijl dat sinds 2020 erg populair is in Nederland, maar wist je dat deze stijl al meer dan een eeuw bestaat? Wat houdt deze stijl in? Wat zijn de kenmerken en hoe creëer je deze stijl in jouw interieur? In deze blog delen we alles wat je moet weten over deze trend!

lees verder

Top 5 banken van Passe Partout

Top 5 banken van Passe Partout

Het vinden van de perfecte bank kan soms best moeilijk zijn. De grootte, de kleur, de vorm en misschien wel het allerbelangrijkst; het zitcomfort – allemaal punten waarmee je rekening moet houden. Om je te helpen bij het vinden van jouw droombank, laten we onze vijf favoriete banken van het merk Passe Partout zien.

lees verder

Het interieur van Monique Smit door Kötter Living

lees verder

Hotel Chic in jouw interieur

Hotel Chic in jouw interieur

Hotel Chic – een stijl wat bij vele mensen een favoriet is! Wil jij nou ook zo’n mooie hotelsfeer in huis halen, maar niet weet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag! Samen met Kötter Living creëer je een interieur met het thema: Hotel Chic!

lees verder

Ontdek de nieuwe brochure van Kötter Living

Daar is ‘ie dan – onze gloednieuwe brochure! Maandenlang hebben we met ons team gewerkt aan dit prachtige blad. Een blad vol met inspiratie, verhalen en tips & tricks. Download de brochure nu via onze website en wij wensen je veel leesplezier!

lees verder