Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Rond vloerkleed onder de bank

Voeg een vleugje elegantie en unieke charme toe aan je interieur met onze prachtige collectie ronde vloerkleden! Of je nu op zoek bent naar een rond vloerkleed om onder je bank te plaatsen, een rond karpet om je woonkamer te verfraaien, of gewoon een rond tapijt om je interieur te verrijken, wij hebben ronde vloerkleden in verschillende afmetingen en stijlen om aan al je behoeften te voldoen. Onze ronde vloerkleden zijn zorgvuldig ontworpen om een sfeer van verfijning en warmte te creëren in elke ruimte. Met een breed scala aan stijlen, van eigentijds en modern tot bohemien en Scandinavisch, vind je bij ons zeker het perfecte ronde vloerkleed dat naadloos aansluit bij jouw persoonlijke smaak en inrichting.

Rond vloerkleed op maat

Heb je specifieke afmetingen nodig die niet in ons standaard assortiment te vinden zijn? Geen probleem! Bij ons kun je ook een rond vloerkleed op maat laten maken, zodat het perfect past bij de indeling van jouw ruimte en jouw persoonlijke voorkeuren. Onze ronde vloerkleden zijn niet alleen decoratief, maar bieden ook functionele voordelen. Ze creëren een zachte en comfortabele ondergrond voor je voeten, waardoor je elke dag kunt genieten van een plezierige ervaring in huis.

Rond vloerkleed kopen

Met een eenvoudig bestelproces kun je gemakkelijk het perfecte ronde vloerkleed kopen dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt en een statement maakt in je huis. Laat je interieur stralen met onze stijlvolle ronde vloerkleden en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je inrichting. Investeer vandaag nog in een rond vloerkleed dat niet alleen je vloeren beschermt, maar ook een tijdloos en stijlvol element toevoegt aan jouw woonomgeving. Vind je het lastig om op basis van een afbeelding een voerkleed te kopen? Bezoek dan één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Een groot deel van onze vloerkleden is daar aanwezig, ons verkoopteam helpt je graag verder!