Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Dit is Kötter Living
Bas en Joost website meubels met een verhaal png

Kötter Living, a different story…

Een ander verhaal. Waarom? Omdat we het net even anders doen dan andere woonwinkels. Dit is Kötter Living, de plek waar meubelen en woonaccessoires van over de hele wereld samenkomen, waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn. We vernieuwen onze collectie meerdere keren per jaar met nieuwe bankstellen, kasten en eethoeken. Daarnaast blijven we onze assortiment woonaccessoires en lampen regelmatig vernieuwen.

Ons styling team streeft er constant naar om onze stijlkamers te transformeren volgens de nieuwste woontrends. Hierdoor garanderen we dat elke bezoek aan één van onze woonwinkels je nieuwe inspiratie biedt om je eigen interieur te verrijken met prachtige meubels of mooie woonaccessoires!

Je bent van harte welkom in onze beide woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Neem rustig de tijd om door onze prachtige showroom te wandelen en ideeën op te doen voor je eigen woonruimte. Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan Kötter Living in Oldenzaal of Nijverdal en laat je verrassen door de talloze mogelijkheden op het gebied van wonen.

ontdek onze collectie

40 jaar Kötter Living

Het verhaal van ons bedrijf begon in 1985 onder de naam Het Grenenhuis, waar we ons vooral richtten op het opkopen, restaureren en verkopen van grenen kasten. Dit was lange tijd onze kernactiviteit. Na verloop van tijd raakte grenenhout uit de mode en ontstond er een grotere vraag naar meubelen van teakhout. Dit leidde tot een naamswijziging: Teakhouse Twente. Onze bedrijfsnaam is inmiddels geëvolueerd, omdat we al lang niet meer uitsluitend teakhouten meubelen verkopen. Tegenwoordig hebben we onze familienaam gekoppeld aan onze bedrijfsnaam en dat is niet zonder reden. Na 40 jaar zijn we bij Kötter Living rijker aan kennis en ervaring dan ooit tevoren, en blijven we de toonaangevende specialist in op maat gemaakte meubelen in Twente.

We zijn van oudsher een familiebedrijf en dat ethos zie je terug in alles wat we doen. Naast een uitgebreide collectie meubelen bieden we ook de extra service waar je naar op zoek bent. Als je overweegt om je interieur te vernieuwen maar niet weet waar te beginnen, staan onze interieurontwerpers voor je klaar. Maak gerust een afspraak, want zij zullen geheel kosteloos en zonder verplichtingen een interieurontwerp maken van jouw ruimte, uiteraard met een daarbij passend styling advies.

Waarom Kötter Living?

  • Directe contacten wereldwijd: Wij onderhouden rechtstreeks contact met fabrikanten over de hele wereld.
  • Lokale inkoop, wereldwijde steun: Door lokaal in te kopen, ondersteunen we de lokale gemeenschappen overal ter wereld.
  • Gratis interieuradvies: Wij bieden gratis interieuradvies en kunnen indien gewenst een op maat gemaakt interieurontwerp voor je maken.
  • Uitgebreid assortiment: Van meubels tot accessoires, verlichting, behang en muurkleuren – wij hebben alles in huis om jouw interieur compleet te maken.
  • Professionele bezorging: Onze vakmensen bezorgen je meubels netjes bij je thuis.
  • Eigen werkplaats: Met onze eigen werkplaats kunnen we eventuele problemen direct zelf oplossen.


We hopen je snel te verwelkomen in een van onze vestigingen. De koffie staat klaar! Heb je vragen over een van onze producten en services? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

ontdek onze collectie