Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Interieurstylist

Heeft een ruimte in jouw woning of bedrijfsruimte een restyling nodig?

Heeft een ruimte in jouw woning of bedrijfsruimte een opknapbeurt nodig? Om jouw wensen te kunnen vertalen naar een prachtig interieur ben je bij Kötter Living aan het juiste adres! Bij Kötter Living zijn wij gespecialiseerd in interieurstyling op maat.

Wij creëren jouw droominterieur!

Onze interieurstylist is er voor jou!

Jij! Jij bent het doel van Kötter Living. Wij helpen je graag verder om jouw droominterieur te realiseren. Of je nou van een moderne stijl houdt of industrieel, wij hebben het allemaal! Samen met een interieurstylist ga je kijken naar wat de mogelijkheden zijn in jouw woning aan de hand van een plattegrond en foto’s. Mocht je nieuw gaan bouwen of heeft je interieur een complete metamorfose nodig, dan gaan we eerst een 3D-tekening voor je maken om zo alle wensen goed in kaart te kunnen brengen. Uiteraard is tijdens dit gesprek onze interieurstylist aanwezig.

Jouw interieurstijl bepalen

Stylist interieur

Voordat we te enthousiast worden, gaan we eerst samen op zoek naar welke interieurstijl bij jou past om eenheid in je interieur te creëren. Omdat er zoveel keuze is, is het soms ook erg lastig om erachter te komen welke stijl nou echt bij jou en de woning past. Door goed te luisteren naar jouw wensen en eisen helpt onze stylist je graag met het maken van de juiste stijl, kleur-, meubel en overige interieurkeuzes.

De finishing touch laten aanbrengen door onze interieurstylist

Ben je niet op zoek zijn naar een compleet nieuw interieur, maar wil je wel een aantal dingen willen vernieuwen in je huis? Dan kan je naast een volledig advies met 3D tekening ook gratis stylingadvies in de winkel krijgen. Maak thuis foto’s en neem deze mee naar de winkel. Op basis van de foto’s en jouw wensen/eisen kunnen onze collega’s accessoires bij elkaar zoeken om jouw woning de finishing touch te geven die het nodig heeft. Dit geldt natuurlijk ook voor de inrichting qua meubels. Denk er hierbij aan dat je goed voorbereid op pad gaat. Ook bij het helpen met kiezen van de geschikte meubels, is het voor ons erg fijn als er duidelijke foto’s gemaakt zijn bij daglicht. Zo kunnen wij namelijk beter ons kleuradvies geven en een nog duidelijker beeld te kunnen krijgen van jouw interieur.

Compleet interieuradvies van a tot z

Uiteraard geven onze interieurstylistes ook tips over kleur voor op de muur tot de laatste trends op het gebied van behang. Hier wordt bij vraag zowel in de winkel bij onze adviseurs als in een 3D adviesgesprek aandacht aan besteed. Ook helpen wij bij het kiezen van de juiste verlichting om de warmte en gezelligheid in je huis te brengen. Bij het kiezen van meubels haken wij ook in op de stofsoorten, sterkte van de stof en levensduur van de stof. Onze adviseurs geven graag aanvullende informatie om je te helpen bij het kiezen van jouw meubels.