Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Interieurstylist

Interieurstylist

Als je een ruimte in je huis wilt vernieuwen, dan ben je bij Kötter Living aan het juiste adres om je wensen om te zetten in een prachtig interieur. Bij Kötter Living specialiseren we ons in op maat gemaakte interieuradviezen.

Droom van je ideale interieur

Bij Kötter Living draait alles om jouw droominterieur. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw ideale interieur, of je nu een voorkeur hebt voor een moderne of industriële stijl. Samen met een Interieurstylist bekijk je de mogelijkheden voor jouw woning aan de hand van plattegronden en foto's. Of je nu een nieuw huis gaat bouwen of je huidige interieur een complete transformatie nodig heeft, we beginnen altijd met het maken van een interieurontwerp, waarbij onze interieurstylist aanwezig is om al je wensen in kaart te brengen.

Interieurstijl

Voordat we vol enthousiasme aan de slag gaan, helpen we je om de interieurstijl te ontdekken die het beste bij jou past, zodat er een harmonieus geheel in je interieur ontstaat. Aangezien er talloze keuzes zijn, kan het soms lastig zijn om de stijl te vinden die echt bij jou en je huis past. Onze interieuradviseurs luisteren zorgvuldig naar je wensen en eisen om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van stijl, kleur en meubels.

Als je niet op zoek bent naar een volledig nieuw interieur maar wel bepaalde aspecten in je huis wilt vernieuwen, bieden we naast uitgebreid advies met 3D-visualisaties ook gratis stylingadvies in de winkel. Door foto's en je wensen mee te nemen naar de winkel, kunnen onze medewerkers accessoires selecteren om de laatste hand te leggen aan je huis. Het is handig om goed voorbereid te zijn, inclusief duidelijke foto's met daglicht, om ons te helpen met kleuradvies en een helder beeld van je interieur.

Advies van onze interieurstylisten

Onze interieurstylisten bieden niet alleen kleuradvies (voor muren, gordijnen, vloeren, enzovoort) maar houden je ook op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van behang. We helpen je bij het kiezen van de juiste verlichting om warmte en gezelligheid in je huis te brengen, en we geven graag advies over meubelkeuzes, inclusief stofsoorten, sterkte en levensduur. Onze interieurstylisten staan altijd klaar om aanvullende informatie te verstrekken om je te helpen bij het selecteren van meubels die perfect bij jou passen.