Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Bocx Interiors

Een luxe interieur voor iedereen bereikbaar maken...

Bocx Interiors

Onze Bocx banken zijn een plaatje, ze zijn van het merk Bocx Interiors. Bocx Interiors staat voor luxe en stijlvolle zitmeubelen. Ze maken kwalitatief hoogwaardige zitmeubelen en de ontwerpen zijn tijdloos en stijlvol. Onze Bocx banken hebben allemaal massief houten rompen, goede zitvullingen en prachtige stoffen. De Bocx banken staan garant voor jarenlang zitplezier!

Bocx bank

Met een Bocx bank haal je in principe een stukje maatwerk in huis. Elke Bocx bank kun je namelijk helemaal zelf samenstellen. Het zijn vrijwel allemaal elementenbanken waardoor je bij elk model Bocx bank de keuze hebt uit talloze elementen die je aan elkaar kunt koppelen middels beugels of krokodillenbekken. Dus eigenlijk past een Bocx bank altijd! Je kunt bij een Bocx bank ook de elementen door laten stofferen, zodat je de elementen ook los kunt koppelen en afzonderlijk kunt plaatsen. Als je flexibel in je Bocx bank-opstelling wilt blijven dan is dat een goede optie.

Bocx eetkamerstoel

Bocx Interiors maakt ook prachtige eetkamerstoelen, ze zijn vooral gespecialiseerd in het maken van stijlvolle eetkamerstoelen die je met talloze stoffen kunt bekleden. Je kunt onze Bocx stoelen zelfs met 2 verschillende stoffen laden bekleden, d.w.z. de voorkant bijvoorbeeld in een effen stof en de achterkant met een printje. Dan krijg je een prachtig resultaat!

Bocx fauteuil

Bocx Interiors heeft ook een aantal mooie fauteuils in het assortiment. Elke Bocx fauteuil zit fantastisch en kun je ook weer bekleden in dezelfde stoffen als de Bocx banken en stoelen. Zo kun je het mooi op elkaar afstemmen voor een optimaal eindresultaat.

Bocx Interiors

Wij houden van Bocx Interiors omdat er zoveel mogelijk is. Qua stoffen kun je met een Bocx interieur nooit mis grijpen, omdat alles mogelijk is. Echt elke stof die je maar kunt bedenken kan Bocx Interiors leveren, je hebt daardoor zoveel mogelijkheden en kunt naar hartenlust stoffen combineren. Ons styling team is daarom ook fan van onze Bocx meubels. Naast de vele mogelijkheden is het zitcomfort ook fantastisch, zowel voor een lekkere loungebank als voor een bank waar je wat rechterop zit kun je bij Bocx Interiors terecht. Dus kortom voor elk wat wils.

Bocx banken uitproberen

Wij kunnen natuurlijk veel vertellen over onze Bocx banken, maar het beste kun je naar één van onze woonwinkels komen. In zowel onze woonwinkel in Oldenzaal als in Nijverdal hebben we een uitgebreide collectie van Bocx banken. Je kunt bij ons lekker proefzitten en tussen de stoffen kijken. Ons verkoopteam staat voor je klaar en helpt je graag.

De populairste Bocx Interiors modellen...