Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 7 februari 2024

Het interieur van Monique Smit door Kötter Living

Maak kennis met het verfijnde en comfortabele interieur van Monique Smit! Een mix van moderne en eigentijdse elementen die zorgen voor een warme en sfeervolle inrichting. We hebben alle items voor je op een rijtje gezet en vertellen je graag meer over dit prachtige huis!

Het interieur van Monique Smit door Kötter Living

Binnenkijken bij Monique Smit

Kötter Living heeft de inrichting voor zowel de woonkamer als de eetruimte voorzien. Van de stijlvolle zithoek tot de gezellige eethoek – het interieur geeft een gevoel van rust en luxe, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen. De meubels zijn afgestyled met de woonaccessoires van Kötter Living om er een samenhangend geheel van te maken!

Alle items van Monique Smit op een rijtje

  • Avelino bank
  • Pommeline innertable
  • Versteend houten tafels
  • Ronde hocker van Bocx Interiors
  • Splendid vloerkleed
  • Pastille Swing
  • Lucca eetkamerstoelen
IMG 8503

Van 3D-advies naar droomhuis

De eerste stap in het proces van het interieur van Monique Smit was een 3D-advies. Tijdens deze afspraak werden de wensen en behoeften van Monique centraal gesteld. Onze interieuradviseurs maakten een gedetailleerde 3D-tekening om een realistische impressie van de inrichting te geven. Na de afspraak was het tijd om de meubels te bestellen, te leveren en af te stylen door onze stylistes.

Kan je wel wat hulp gebruiken met je interieur? Wij helpen je graag! Plan een gratis 3D-advies in om samen met ons jouw droominterieur te creëren.

Maak een afspraak

Comfort en sfeer in de woonkamer

Monique's woonkamer straalt een uitnodigende sfeer van comfort uit, waar ontspanning en gezelligheid hand in hand gaan. Het middelpunt van de ruimte wordt gevormd door de Avelino bank. Deze charmante hoekbank van Passe Partout is verkrijgbaar in verschillende opstellingen en in meer dan 700 stoffen en leersoorten. De bank is gecombineerd met de Pommeline Innertable en het Splendid vloerkleed. Het vloerkleed geeft die extra sfeervolle touch aan de woonruimte door haar fluwelen uiterlijk met een subtiele glans.

De items van Monique Smit

Een ware eyecatcher

De Pastille Swing is in het interieur van Monique Smit een ware eyecatcher! Dit komt door de té gekke stof ‘Keymer Stage 92’ die op de fauteuil zit. De fauteuil heeft een draaifunctie waardoor je de fauteuil op alle plekken in je woning kan zetten – handig! Als finishing touch is de fauteuil afgestyled met bijpassende sierkussens.

Liever toch de Pastille Swing in een andere stof of kleur? Dat kan ook – de fauteuil is verkrijgbaar in genoeg mogelijkheden!

Mix & Match: Salontafels

In de woonkamer is er speels effect gecreëerd door verschillende salontafels te combineren. De versteend hout tafels geven een gevoel van organische schoonheid. Wist je dat deze tafels gemaakt zijn van eeuwenoud hout dat is versteend? Hierdoor is elke versteend hout tafel uniek – hoe gaaf is dat?!

De versteend hout tafels zijn gecombineerd met de ronde hocker van Bocx Interiors. Deze hocker is verkrijgbaar in verschillende maten en stoffen waardoor er altijd iets tussen zit wat past bij jouw interieur!

De meubels en accessoires brengen de woning tot leven!

Wij zijn helemaal gek op het interieur van Monique Smit! Wil jij nou ook zo’n interieur? Laat je helpen door ons! Onze interieuradviseurs kunnen je professioneel advies geven om jouw droomhuis te creëren!

Geschreven door Malou Suprijatna Ukon op 7 februari 2024