Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
Basic

Basic

Basic woonstijl

In een huis met een serene basis die je invult met no-nonsense meubels en natuurlijke kleuren, ontstaat er een blanco canvas voor jouw persoonlijkheid. Hier krijg je de vrijheid om je eigen unieke stempel op de 'Basic Woonstijl' te drukken, waardoor het interieur een weerspiegeling wordt van wie jij bent. En als je de behoefte voelt om alles te veranderen, is dat met slechts een paar kleine aanpassingen zo geregeld. Dankzij die simpele basis vormt een 'Basic Woonstijl' de perfecte voedingsbodem voor het creëren van een interieur dat helemaal bij jou past.

Eenvoudige basis

De basis van een 'Basic Woonstijl' is eenvoudig, maar de mogelijkheden zijn grenzeloos. Lichte muren en een heldere vloer laten alle andere elementen in de ruimte stralen. Dit is een stijl die synoniem staat voor rust en minimalisme, en die een kalmerend effect heeft op de bewoners. Na een lange dag vol prikkels van buitenaf, biedt deze oase van sereniteit de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. En als de sleur onopgemerkt binnensluipt, kun je met enkele nieuwe accessoires je interieur moeiteloos een eigentijdse uitstraling geven. Onthoud altijd: 'Keep it simple' is het motto van de 'Basic Woonstijl.'

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen passen naadloos bij deze stijl. Denk aan hout, beton, vilt, leer en linnen, die harmonieus samenkomen en een warme en uitnodigende sfeer creëren. Hoe meer verschillende texturen en grijstinten je gebruikt, hoe knusser en comfortabeler je interieur wordt. In een omgeving met voornamelijk witte tinten springt zelfs het kleinste beetje kleur eruit. De houten salontafel en vazen op de foto hierboven voegen een verrassende dosis levendigheid toe. Vergrijsde pastels, greige, krijtwit en mauve zijn subtiele kleurkeuzes die diepte toevoegen zonder opdringerig te zijn. Het 'Basic Woonstijl' kleurenpalet straalt kalmte uit, waardoor het ideaal is voor ruimtes waar je innerlijke rust wilt vinden.

Basic en toch luxe

Kalmte betekent hier absoluut niet saai. De 'Basic Woonstijl' vormt juist de perfecte achtergrond voor je meest prachtige accessoires. Het is de ideale keuze voor kleinere woningen, waar een basic stijl ruimtelijkheid creëert. Het maakt zelfs in kleine woonkamers, zolders of ruimtes met lage plafonds een wereld van verschil. Als je door de ruimte wordt geleid door de serene sfeer, lijkt de kamer groter en lijkt het alsof overal iets interessants gebeurt. De 'Basic Woonstijl' heeft een paar blikvangers, zoals de hanglampen op verschillende hoogtes die perspectief toevoegen, zoals je kunt zien in het naturel interieur hierboven.

Hoe kan iets 'basic' zijn en tegelijkertijd het toppunt van luxe? De 'Basic Woonstijl' bewijst het: plaats bijvoorbeeld een vrijstaand bed of bad in de slaapkamer en omring het met lege ruimte. Deze stijl komt tot in de kleinste details tot zijn recht wanneer je kiest voor eenvoudige vormen en alleen details toevoegt die net zo simpel zijn als het bed of bad zelf.

Basic woonkamer

De 'Basic Woonstijl' is niet beperkt tot de slaapkamer; het brengt ook nieuw leven in de woonkamer. Een 'Basic Woonkamer' straalt lichtheid, frisheid en leefbaarheid uit. Iedereen vindt er zijn plek en er is ruimte om echt te leven. Je kunt hier ook naar hartenlust mixen: de basis staat en je kunt een vleugje design, landelijkheid, klassiek of bohemian toevoegen. De lichte bank, met zijn wasbare hoes, wordt verwarmd door een houten salontafel of meerdere krukjes, terwijl de witte muren tot leven komen met een opvallend grafisch doek. Zelfs designklassiekers zoals de Revolt passen verrassend goed in een 'Basic Woonstijl', evenals accessoires gemaakt van natuurlijke materialen in organische vormen. En hoe zit het met een wollen lamp of een vaas van papier-maché? Ze voegen een vleugje frisheid, lichtheid en no-nonsense toe aan je interieur.

Kortom, in een 'Basic Woonstijl' mag geleefd worden, en je kunt vrijelijk mixen en matchen. Het is een persoonlijke fusie van landelijk, klassiek, etnisch en design. Laat deze stijl je inspireren om je huis te transformeren tot een oase van eenvoudige, maar weelderige schoonheid. Ontdek de luxe van de basis. Welkom in de wereld van 'Basic Woonstijl' – waar minder altijd meer is.

Populaire items bij een basic woonstijl