Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Relaxstoel kopen

Ken je dat ook? Dat jij en je partner elk een andere voorkeur hebben qua zitcomfort? Je partner wil graag lekker loungen terwijl jij een goede ondersteuning wil voor je rug. Een relaxfauteuil kan daarin een oplossing bieden. Veel mensen associëren een relaxfauteuil nog met de oude stoel van opa en oma, maar tegenwoordig is dit al lang niet meer het geval. Wij hebben namelijk hele hippe en trendy relaxstoelen in onze collectie. Je kunt een relaxstoel daarnaast perfect combineren met onze (hoek)banken. Als je een leuke bijpassende stof uitzoekt en qua pootkleur en stiknaad de producten op elkaar afstemt krijg je een mooi geheel.

Relaxfauteuils draaibaar

Je koopt een relaxstoel natuurlijk om te relaxen. Zitcomfort is dan natuurlijk het aller belangrijkst, je wilt er natuurlijk lekker comfortabel op kunnen zitten. Bij een bank heb je nog de mogelijkheid om af en toe van houding te veranderen, bij een fauteuil heb je deze mogelijkheid niet of nauwelijks. Zitcomfort is daardoor extra belangrijk. De meeste van onze relaxstoelen kunnen met een draaipoot besteld worden, dit is handig aangezien je ze richting de bank kunt draaien als je gezelschap hebt en als de tv aangaat draai je ze richting de televisie. Onze relaxstoelen zijn bijna allemaal voorzien met een stalen poot met een solide draaisysteem dat vele jaren meegaat. We hebben ook relaxfauteuils met of zonder armleuning, relaxstoelen zonder armleuning geven vaak een wat meer moderne of design uitstraling. Terwijl relaxfauteuils met armleuning vaak wat meer comfort bieden. Dit is een persoonlijke keuze.

Materiaalkeuze

Onze relaxstoelen kunnen bekleed worden in veel verschillende leersoorten en stoffen. Ook is het bij een groot aantal van onze fauteuils mogelijk om qua bekleding te variëren in de voor en achterkant van de fauteuil. Aangezien sommige mensen leer heel mooi vinden maar niet zo gecharmeerd zijn van het koude gevoel van leer kiezen ze voor een combi; leer op de achterkant van de relaxfauteuil en een zachte stof op de voorkant. Zo krijg je een hele chique uitstraling. Bij een groot aantal van onze relax fauteuils is deze optie mogelijk. Onze relaxstoelen komen veelal met 2 motoren, eentje voor de rugleuning en eentje voor de voetensteun, bij sommige modellen heb je de mogelijkheid om voor handbediening te kiezen. Daarnaast kun je kiezen of je de relaxfauteuil wilt uitrusten met een accu, dan ben je niet gebonden aan een plek bij het stopcontact, maar kun je hem vrij in de ruimte zetten. De accu’s gaan, bij normaal gebruik, gerust een aantal weken mee.

Bescherming tegen vlekken op je fauteuil

Zoals hierboven besproken is materiaalkeuze belangrijk voor het plaatje, echter ook uit praktische overwegingen kun je kiezen voor een bepaalde bekleding. Een leren relaxfauteuil is wellicht wat eenvoudiger schoon te houden dan een stoel bekleed met een katoen/linnen stof. Bij Kötter Living heb je het voordeel dat we elke fauteuil voor je kunnen behandelen en zo loop je geen risico op vlekken. We impregneren de relaxstoel dan voor je en spuiten hem in met een speciale vloeistof die intrekt en bescherming biedt. Deze bescherming tegen vlekken geldt voor 5 jaar, dit raden we altijd aan om te doen, zeker als je jonge kinderen of huisdieren hebt. Met deze vlekkenservice durven we je elke stof wel te verkopen op één van onze relaxfauteuils.

Kom proefzitten

Proefzitten is bij relaxstoelen eigenlijk wel een must. In onze beide woonwinkels hebben we een ruime collectie fauteuils en relaxstoelen staan. Ons verkoopteam helpt je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe relaxstoel. Zien we je snel?