Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Woonwinkel Borne

Ben je opzoek naar een woonwinkel in Borne en omgeving? Wij nodigen je van harte uit in de gezelligste showroom van Twente. Vanuit Borne is onze showroom slechts een kwartiertje rijden en hier laten wij je graag kennis maken met onze collectie en denken we mee met jouw woonwensen. Onze uitgebreide collectie wordt met regelmaat vernieuwd en vindt zijn oorsprong over de hele wereld. Of je nou opzoek bent naar accessoires voor in je woonkamer, een compleet nieuw interieur of als je gewoon even inspiratie wil doen. Onze stylisten helpen je, onder het genot van een kopje koffie, graag verder.

Afspraak maken

  CBW-erkend

  * Wij maken geen misleidende reclame
  * Wij geven een product garantie van 2 jaar
  * Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
  * Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

  Interieuradvies op maat

  Wij helpen onze klanten graag hun woonwensen waar te maken. Wij kunnen het ons namelijk heel goed voorstellen dat je wel plannen hebt, maar nog geen concrete ideeën ten opzichte van je interieur. Onze interieurstylisten schieten je dan graag te hulp. Van het compleet afstylen van je woning tot aan het helpen van de puntjes op de i te zetten.

  Ook als je niet op zoek bent naar nieuwe meubels, helpen wij je graag verder in de vorm van een (mini) makeover. Klik hier voor meer informatie over een interieur makeover.

  Wij bieden ons interieuradvies geheel gratis aan en helpen graag iedereen om hun droomwensen waar te maken. Interesse in een interieuradvies op maat, vul dan het contactformulier hiernaast in. Uiteraard kun je ook spontaan bij ons in de showroom langs komen.

  Producten