Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Woonwinkel Borne

Woonwinkel Borne

Ben je opzoek naar een woonwinkel in Borne en omgeving? Wij nodigen je van harte uit in de mooiste woonwinkels van Twente. Vanuit Borne is onze winkel in Oldenzaal slechts een kwartiertje rijden en onze woonwinkel in Nijverdal 20 minuutjes. Hier laten wij je graag kennis maken met onze collectie en denken we mee met jouw woonwensen. Onze uitgebreide collectie wordt met regelmaat vernieuwd en vindt zijn oorsprong uit de hele wereld. Of je nou opzoek bent naar accessoires voor in je woonkamer, een compleet nieuw interieur of als je gewoon even inspiratie wil doen. Onze stylisten helpen je, onder het genot van een kopje koffie, graag verder.

Ontdek Kötter Living: jouw stijlvolle woonwinkel vlakbij Borne

Ben je op zoek naar hoogwaardige meubels en accessoires om jouw huis in Borne te verfraaien? Hoewel Kötter Living geen meubelzaak heeft in Borne zelf, nodigen we je van harte uit om onze prachtige woonwinkels te bezoeken in Oldenzaal of Nijverdal. Met onze toewijding aan stijlvol wonen en uitstekende service, maken we van jouw woonwensen werkelijkheid, we bevinden ons vlakbij Borne.

Waar vind je ons?

Hoewel we geen specifieke meubelzaak in Borne hebben, zijn we wel aanwezig in Nijverdal en Oldenzaal. Onze meubelwinkels in deze steden worden geprezen als de mooiste woonwinkels van Oost Nederland en bieden een uitgebreide selectie van prachtige meubels en decoraties.

Wat maakt Kötter Living uniek?

Hoewel we niet in Borne zelf gevestigd zijn, streven we ernaar om jouw woonbeleving te verrijken met onze kernwaarden.

Dichtbij Borne: Onze meubelzaken in Nijverdal en Oldenzaal zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Borne. We zijn slechts een korte rit verwijderd en staan klaar om je te helpen bij het verwezenlijken van je interieurdoelen.

Stijlvol Wonen: Bij Kötter Living geloven we dat je huis een afspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke stijl. Onze zorgvuldig samengestelde collecties bieden meubels en accessoires voor diverse smaken en interieurstijlen.

Gratis Parkeren: Geniet van het gemak van gratis parkeren voor de deur wanneer je onze meubelzaken bezoekt. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo stressvrij mogelijk is.

Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan paraat om je te helpen bij het creëren van de ideale leefruimte. Maak gebruik van ons gratis 3D interieuradvies om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Makkelijk Bereikbaar: Onze meubelzaken zijn strategisch gelegen, waardoor je ons gemakkelijk kunt bereiken, zelfs als je in Borne woont. Bij Kötter Living begrijpen we dat het inrichten van je huis een persoonlijke reis is. We nodigen je uit om onze woonwinkels in Nijverdal en Oldenzaal te bezoeken en te ontdekken waarom Kötter Living de beste keuze is voor stijlvol wonen in de buurt van Borne. Hoewel we niet in Borne zijn gevestigd, zijn we er om jou te helpen met al je woonbehoeften en om van jouw huis een ware oase van comfort en schoonheid te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen met jou aan je droominterieur te werken.