Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Meubelzaak Haaksbergen

Onze meubelzaak in Haaksbergen

Vroeger hebben wij altijd een meubelzaak in Haaksbergen gehad, we zaten destijds pal in het centrum. We wilden echter een grotere woonwinkel en konden dat in Haaksbergen niet realiseren, dus zijn we verhuisd. Inmiddels hebben we 2 grote woonwinkels in Oldenzaal en Nijverdal en gelukkig weten veel mensen uit Haaksbergen de weg naar onze huidige woonwinkels goed te vinden.

Woonwinkels in Nijverdal en Oldenzaal

Opzoek naar een meubelzaak in Haaksbergen en omgeving? We heten je van harte welkom in onze showroom in Oldenzaal waar we je graag kennis laten maken met onze unieke collectie. Onder het genot van een kopje koffie, helpen onze stylisten je graag inspiratie opdoen voor jouw woonwensen. Ben je opzoek naar een bepaald element in je huis als een bank of tafel of wil je eens compleet wat anders, bij Kötter weet je zeker dat je de winkel met een glimlach verlaat. Ondertussen nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen op onze website. Naast diverse stoelen, banken, tafels en accessoires, kun je op onze website ook alvast een kijkje nemen in onze showroom.

Ontdek Kötter Living: jouw bestemming voor stijlvol wonen in de buurt van Haaksbergen

Ben je op zoek naar de perfecte meubels en accessoires om jouw huis in Haaksbergen te transformeren? Hoewel Kötter Living geen vestiging heeft in Haaksbergen zelf, zijn we trots om onze meubelzaken in nabijgelegen steden aan te bieden. Onze passie voor stijlvol wonen en onze toewijding aan jouw woonbeleving maken Kötter Living de ideale keuze voor inwoners van Haaksbergen en omliggende gebieden.

Waar vind je ons?

Hoewel we geen specifieke meubelzaak in Haaksbergen hebben, kun je ons gemakkelijk bereiken in Nijverdal en Oldenzaal. Onze woonwinkels in deze steden zijn de belichaming van stijlvol wonen en bieden een scala aan hoogwaardige meubels en decoraties. We zijn er trots op om bekend te staan als de mooiste woonwinkels van Oost Nederland.

Wat maakt Kötter Living uniek?

Bij Kötter Living begrijpen we dat jouw huis een persoonlijke weerspiegeling van jouw smaak en stijl moet zijn. Hoewel we geen fysieke aanwezigheid in Haaksbergen hebben, willen we je nog steeds van dienst zijn met onze toewijding aan stijlvol wonen.

Stijlvol Wonen: Onze zorgvuldig samengestelde collecties bieden meubels en accessoires voor elke smaak en stijl, zodat je jouw huis kunt inrichten op een manier die bij jou past.

Gratis Parkeren: Bezoek onze meubelzaken in Nijverdal en Oldenzaal en geniet van gratis parkeren voor de deur. We willen dat je bezoek aan Kötter Living zo moeiteloos mogelijk is.

Gratis 3D Advies: Onze deskundige interieuradviseurs staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw ideale leefruimte. Profiteer van ons gratis 3D advies om jouw dromen werkelijkheid te maken.

Makkelijk Bereikbaar: Onze meubelzaken zijn strategisch gelegen, zodat je ons gemakkelijk kunt bereiken, zelfs als je in Haaksbergen woont.

Hoewel Kötter Living geen meubelzaak in Haaksbergen heeft, zijn we er om je te helpen met al je woonbehoeften. Bezoek onze woonwinkels in Nijverdal en Oldenzaal en ontdek waarom Kötter Living de beste keuze is voor stijlvol wonen in Oost Nederland. We heten je van harte welkom en kijken ernaar uit om je te helpen jouw droomhuis te creëren.