Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Opbergkast kopen

Heb jij ook zoveel kleine spullen en heb je geen idee waar je het allemaal moet laten? Dan is een opbergkast misschien wel iets voor jou. In een opbergkast (de naam zegt het al) heb je veel opbergruimte. Hij is niet te breed en hoog en heeft daardoor veel plek voor al je spullen. Een opbergkast staat vaak in de woonkamer, zodat alle spullen binnen handbereik zijn. Maar je kunt hem ook in de keuken of eetkamer zetten. Houdt rekening met de breedte en hoogte van de opbergkast.

Opbergkasten in verschillende stijlen

Een opbergkast kan een blikvanger in je woonkamer of keuken zijn. Wij hebben opbergkasten in diverse stijlen, zoek je een landelijke opbergkast of juist een moderne? Wij hebben hem vast in één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. Ook hebben we opbergkasten in verschillende afmetingen en houtsoorten. Dus voor elk wat wils! Sommige eiken opbergkasten kunnen we zelfs op maat voor je laten maken. Geef je wensen aan ons door en wij gaan voor je aan de slag.

Opbergkast in verschillende materialen en kleuren

We hebben opbergkasten in verschillende materialen, zo hebben we opbergkasten van teak- en eikenhout, maar ook opbergkasten gemaakt van MDF. Ook zijn onze opbergkasten mogelijk in verschillende kleuren, we hebben, zwarte opbergkasten, of kasten in een eiken of teak kleur. Er zit altijd wel iets voor je bij. Daarnaast hebben we opbergkasten met oude antieke deuren. Deze deuren komen uit oude huizen en kloosters uit India en zijn daarom allemaal uniek. Dus kom je voor een echt unieke opbergkast? Dan moet je naar Kötter Living.

Onze verkoopadviseurs helpen je graag

Als je op zoek bent naar een opbergkast, dan is het handig dat je weet hoe groot deze moet worden. Heb je er een mooie plek voor in gedachten? Meet deze dan op, knip desnoods een stuk krantenpapier op deze afmeting en leg deze op de plek waar je de kast neer wilt zetten. Zo krijg je een beetje een beeld van hoe de opbergkast eruit komt te zien en kunnen onze verkoopadviseurs je goed helpen. Kom je er echt niet uit? We geven ook 3D interieuradvies zodat we je complete huis kunnen inrichten. Indien je daar interesse in hebt neem dan contact met ons op.