Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Tindawi cabinet

Tindawi cabinet

€ 1.595,00

Tindawi cabinet
  • Tindawi cabinet
  • Tindawi cabinet
  • Tindawi cabinet
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

De Tindawi opbergkast - een prachtig item dat de essentie van Indonesië rechtstreeks bij je thuis brengt. Geïnspireerd door de kustlijnen, wilde ruige bergen en de adembenemende groene binnenlanden van Indonesië, is dit dressoir een waar kunstwerk. De Tindawi opbergkast is tot in de perfectie met de hand gemaakt en heeft twee deuren met houtsnijwerk in ronde patronen. De opbergkast is gemaakt van teakhout en is daardoor niet alleen duurzaam, maar voegt het ook warmte en karakter toe aan elke ruimte. Het stalen zwarte frame voegt een eigentijds tintje toe, waardoor het perfect past in moderne interieurs.

Bij Nyawa geloven we in verantwoord gebruik en duurzaamheid. Onze ontwerpen worden gemaakt met puur vakmanschap en aandacht voor elk detail, waardoor ze uniek zijn. Onze focus ligt op het creëren van optimale werkomstandigheden voor onze ambachtslieden en het recyclen van materialen, zodat we een positieve impact op het milieu hebben.

Het Tindawi Dressoir is slechts één voorbeeld van hoe wij het gevoel van thuiskomen in de natuur in jouw ruimte brengen. Ervaar de schoonheid van Indonesië met Nyawa's Tindawi opbergkast en voel de liefde en passie die de Indonesische bevolking in elk stuk draagt.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00002229
Afmetingen
Hoogte180 cm
Breedte140 cm
Diepte40 cm

klanten bekeken ook