Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Trend: de Japandi woonstijl

Waarschijnlijk heb je er wel eens van gehoord: de Japandi woonstijl. Een stijl dat sinds 2020 erg populair is in Nederland, maar wist je dat deze stijl al meer dan een eeuw bestaat? Wat houdt deze stijl in? Wat zijn de kenmerken en hoe creëer je deze stijl in jouw interieur? In deze blog delen we alles wat je moet weten over deze trend!

lees verder

Top 5 banken van Passe Partout

Het vinden van de perfecte bank kan soms best moeilijk zijn. De grootte, de kleur, de vorm en misschien wel het allerbelangrijkst; het zitcomfort – allemaal punten waarmee je rekening moet houden. Om je te helpen bij het vinden van jouw droombank, laten we onze vijf favoriete banken van het merk Passe Partout zien.

lees verder

Het interieur van Monique Smit door Kötter Living

Het interieur van Monique Smit door Kötter Living

Maak kennis met het verfijnde en comfortabele interieur van Monique Smit! Een mix van moderne en eigentijdse elementen die zorgen voor een warme en sfeervolle inrichting. We hebben alle items voor je op een rijtje gezet en vertellen je graag meer over dit prachtige huis!

lees verder

Hotel Chic in jouw interieur

lees verder

De musthaves van deze herfst

De musthaves van deze herfst

De herfst is weer begonnen, wat betekent dat het tijd is om je huis extra knus te maken. Haal de dekens tevoorschijn, speel met warme kleuren en maak je interieur helemaal klaar voor het herfstseizoen. Benieuwd naar de musthaves van dit jaar? Wij delen ze graag met je!

lees verder

Ontdek de nieuwe brochure van Kötter Living

Daar is ‘ie dan – onze gloednieuwe brochure! Maandenlang hebben we met ons team gewerkt aan dit prachtige blad. Een blad vol met inspiratie, verhalen en tips & tricks. Download de brochure nu via onze website en wij wensen je veel leesplezier!

lees verder