Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

De perfecte eethoek creëren met Kötter Living

De perfecte eethoek creëren met Kötter Living

De eethoek is vaak het hart van het huis, waar je met familie of vrienden samenkomt. Het creëren van een eethoek die zowel functioneel als stijlvol is, kan een uitdaging zijn, maar met de juiste tips en ideeën kun je een ruimte creëren die aan al je wensen en behoeften voldoet. Kötter Living helpt je hier graag bij!

lees verder

Meubels van Room108 in jouw interieur

Wist je dat Kötter Living een verkooppunt is van het merk Room108? Room108 is een meubelmerk dat bedacht is door een groep jonge ondernemers met liefde voor moderne meubels die meegaan met de laatste woontrends. Benieuw naar dit toffe merk? Lees dan snel verder of kom langs in een van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal en ervaar de meubels zelf!

lees verder

Haal de lente in huis

Haal de lente in huis

De lente is aangebroken, dus tijd om je interieur op te frissen! Maak met deze tips jouw interieur lente-proof! Bij Kötter Living begrijpen we de kracht van een goed ingericht interieur, en daarom delen we graag hoe je de lente in huis haalt!

lees verder

Trend: de Japandi woonstijl

lees verder

Top 5 banken van Passe Partout

Top 5 banken van Passe Partout

Het vinden van de perfecte bank kan soms best moeilijk zijn. De grootte, de kleur, de vorm en misschien wel het allerbelangrijkst; het zitcomfort – allemaal punten waarmee je rekening moet houden. Om je te helpen bij het vinden van jouw droombank, laten we onze vijf favoriete banken van het merk Passe Partout zien.

lees verder

Het interieur van Monique Smit door Kötter Living

Maak kennis met het verfijnde en comfortabele interieur van Monique Smit! Een mix van moderne en eigentijdse elementen die zorgen voor een warme en sfeervolle inrichting. We hebben alle items voor je op een rijtje gezet en vertellen je graag meer over dit prachtige huis!

lees verder