FAQ items aan het laden...

Stijlstudio´s

Stijlstudio Basic

Basic: de focus op functionaliteit

Hou jij je interieur liever rustig en neutraal? Dan is een basic interieurstijl wellicht wat voor jou. In een basic interieur is weinig poespas te vinden en is vooral functioneel ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een grote hoekbank of een mooie grote kast. Een basic interieur kenmerkt zich vaak door één basiskleur, rechte lijnen en weinig tot geen dessins. Materialen die vaak thuis horen in een basic interieurstijl zijn hout, beton en stof. Gebruik je veel dezelfde kleuren in je basic interieur? Kies dan voor verschillende materialen; denk aan wol, velours of linnen. Door foto’s of andere persoonlijke spullen in de ruimte toe te voegen, geef je de ruimte en persoonlijke en gezellige twist!

Bekijk stijlstudio “Basic”

Stijlstudio Landelijk

Landelijk: warm en knus

Een landelijke woonkamer geeft vaak een warm en knus gevoel, daarom linken mensen landelijk vaak aan romantisch. De basiskleuren in een landelijk interieur zijn vaak zachte kleuren zoals wit, beige, grijs of natuurlijke tinten. Door vooral natuurlijke kleuren te gebruiken wordt er rust, die kenmerkend is voor de landelijke woonstijl, gecreëerd in een woning. Natuurlijke materialen zoals hout passen goed in een landelijk interieur. Wil jij graag het romantische benadrukken? Kies dan voor accessoires in zachte pasteltinten. In een landelijk interieur wordt veelvuldig gebruik gemaakt van accessoires zoals aardewerk of rieten manden. Het gebruik van accessoires zorgt mede voor de warme uitstraling van deze woonstijl.

Bekijk stijlstudio “Landelijk”

Modern: strakke lijnen en moderne materialen

Een moderne interieurstijl is te herkennen aan de strakke lijnen, neutrale kleuren en moderne materialen zoals staal, chroom en glas. Kleuren die je vaak in een modern interieur terug ziet zijn bruin, zwart, grijs en wit. Deze kleuren zorgen voor eenheid en rust in de ruimte. Wil je gebruik maken van een beetje kleur? Kies dan voor één accentkleur en laat deze terugkomen in enkele accessoires. Keuzestress welke accessoires bij jou moderne interieur passen? Kies bij een modern interieur voor enkele grote blikvangers in de ruimte in plaats van talloze accessoires. Ook een vloerkleed is een mooie toevoeging om meer warmte in huis te halen!

Bekijk stijlstudio “Modern”

Nieuwsbrief

Blijf geïnspireerd

Meld je aan voor onze nieuwsbrief