Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Cikuya sideboard 4-doors

Cikuya sideboard 4-doors

€ 1.295,00

Cikuya sideboard 4-doors
  • Cikuya sideboard 4-doors
  • Cikuya sideboard 4-doors
  • Cikuya sideboard 4-doors
  • Cikuya sideboard 4-doors
  • Cikuya sideboard 4-doors
  • Levertijd 4 weken
Beschrijving

Bij Nyawa zijn we trots om het Cikuya sideboard te introduceren, onderdeel van onze prachtige Cikuya-collectie gemaakt van duurzaam teakhout. Onze inspiratie komt voort uit de natuurlijke schoonheid van Indonesië, een land vol zwoele zomeravonden en tropische regenbuien. We worden geïnspireerd door het geluid van de natuur en de duurzame materialen die het ons brengt, waardoor we handgemaakt meubilair kunnen creëren met oog voor elk detail.

Het Cikuya sideboard is een waar meesterwerk, met zijn unieke lamellendeuren ontwerp en prachtig afgewerkte walnootbruine kleur. Het is gemaakt van duurzaam teakhout en heeft een stevig ijzeren frame. Onze toewijding aan puur vakmanschap en kwaliteit is verweven in onze ontwerpen, waardoor elk stuk uniek is en verhalen vertelt vol liefde en passie die de Indonesische bevolking met zich meedraagt.

Verantwoord gebruik staat bij alles wat we doen voorop. Van het recyclen van materialen tot het creëren van optimale werkomstandigheden voor onze ambachtslieden, wij geloven dat een betere wereld begint bij onszelf, en duurzaamheid is het startpunt voor elk ontwerp dat we creëren. Met de schoonheid van de kustlijnen en groene rijstvelden van Indonesië als onze inspiratie, brengen we het gevoel van thuiskomen in de natuur naar jouw huis. Onze stukken zijn gevuld met verhalen van eerlijke materialen uit de natuur, met herkenbare structuren en zachte aardse tonen. Droom weg bij het gevoel van eenvoud en vrijheid met uitzicht over de oceaan en geniet van de unieke en karakteristieke stukken die gecreëerd zijn met puur vakmanschap en liefde uit Indonesië in het comfort van je eigen huis.

Nyawa - Packed with stories.

Details
MerkNyawa
ArtikelnummerA00002217
Afmetingen
Hoogte80 cm
Breedte50 cm
Diepte200 cm

klanten bekeken ook