Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10
  • home
  • Verlichting

Verlichting

Bij Kötter Living hebben we een groot assortiment aan verlichting. Zowel online als in onze woonwinkels. We hebben verlichting voor boven de eettafel, zoals hanglampen, maar ook vloerlampen, tafellampen en lampenkappen. We hebben onze verlichting in verschillende woonstijlen. Als je onze collectie verlichting graag in het echt wilt zien kom dan naar één van onze woonwinkels. Daar helpen we je graag verder!

De juiste verlichting

Verlichting is een belangrijk onderdeel in je huis. Het kan een groot verschil maken als je mooie verlichting hebt en (heel belangrijk) op de juiste plekken in je kamer. Zoek je daar advies over? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben lampen voor iedere kamer of kantoor. De meeste lampen zijn er ook in verschillende afmetingen, kleuren en werken met verschillende lichtbronnen.

Verlichting kopen bij Kötter Living

Er zijn veel online shops die lampen verkopen. Het is echter belangrijk dat je de verlichting ook in het echt kunt zien en vooral ook ziet branden. Dan krijg je er veel meer gevoel bij, een lamp is echt een sfeer item, dus belangrijk om daarin een goede keuze te maken. Daarom adviseren we je ook om de lampen in het echt te komen bekijken. Wij hebben een groot assortiment verlichting in onze woonwinkels, van zowel eigen merken als andere merken.

Verlichting in combinatie met meubels

Verlichting uitzoeken is een uitdaging, vooral in een verlichtingswinkel of webshop. Je ziet het totaalplaatje namelijk niet. Vandaar dat we bij Kötter Living ook het liefst klanten in onze woonwinkel hebben. Je ziet de hanglamp al gelijk boven de eettafel hangen, ook kunnen we (als je voor een totaal interieur komt) een verlichtingsplan meenemen in het 3D interieur ontwerp. Zodat je het hele interieurplan klaar hebt inclusief verlichting.