Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Fauteuil kopen

Ken je dat ook? Dat jij en je partner elk een andere voorkeur hebben qua zitcomfort? Je partner wil graag lekker loungen terwijl jij een goede ondersteuning wil voor je rug. Een fauteuil kan daarin een oplossing bieden. Je kunt een fauteuil namelijk perfect combineren met onze loungebanken. Als je een leuke bijpassende stof uitzoekt en qua pootkleur en stiknaad de producten op elkaar afstemt krijg je een mooi geheel. Het zitcomfort van een fauteuil is erg belangrijk, je wilt natuurlijk lekker kunnen zitten op deze stoel. Bij een bank heb je nog de mogelijkheid om af en toe van houding te veranderen, bij een fauteuil heb je deze mogelijkheid niet of nauwelijks. Zitcomfort is daardoor extra belangrijk.

Draaifauteuils

De laatste jaren komen draaifauteuils steeds meer in trek. Ze zijn handig aangezien je ze richting de bank kunt draaien als je gezelschap hebt en als de tv aangaat draai je ze richting de televisie. Onze draaifauteuils zijn bijna allemaal voorzien met een stalen poot met een solide draaisysteem dat vele jaren meegaat. We hebben ook fauteuils met of zonder armleuning, fauteuils zonder armleuning geven vaak een wat meer moderne of design uitstraling. Terwijl fauteuils met armleuning vaak wat meer comfort bieden. Dit is een persoonlijke keuze.

Materiaalkeuze

Onze fauteuils kunnen bekleed worden in veel verschillende leersoorten en stoffen. Ook is het bij een groot aantal van onze fauteuils mogelijk om qua bekleding te variëren in de voor en achterkant van de fauteuil. Aangezien sommige mensen leer heel mooi vinden maar niet zo gecharmeerd zijn van het koude gevoel van leer kiezen ze voor een combi; leer op de achterkant van de fauteuil en een zachte stof op de voorkant. Zo krijg je een hele chique uitstraling. Bij een groot aantal van onze fauteuils is deze optie mogelijk.

Bescherming tegen vlekken op je fauteuil

Zoals hierboven besproken is materiaalkeuze belangrijk voor het plaatje, echter ook uit praktische overwegingen kun je kiezen voor een bepaalde bekleding. Een leren fauteuil is wellicht wat eenvoudiger schoon te houden dan een stoel bekleed met een katoen/linnen stof. Bij Kötter Living heb je het voordeel dat we elke fauteuil voor je kunnen behandelen en zo loop je geen risico op vlekken. We impregneren de fauteuil dan voor je en spuiten hem in met een speciale vloeistof die intrekt en bescherming biedt. Deze bescherming tegen vlekken geldt voor 5 jaar, dit raden we altijd aan om te doen, zeker als je jonge kinderen of huisdieren hebt. Met deze vlekkenservice durven we je elke stof wel te verkopen op één van onze fauteuils.

Kom proefzitten

In onze beide woonwinkels hebben we een collectie fauteuils en relaxstoelen staan. Ons verkoopteam helpt je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe fauteuil. Zien we je snel?