Welkom bij de mooiste woonwinkels van Oost Nederland. We zijn elke zondag geopend in Oldenzaal en Nijverdal. Tot snel!

Klanttevredenheid9.4/10

Stoelen kopen

Waar een stoel in de oudheid vooral een product was voor de rijken is een stoel tegenwoordig niet meer weg te denken in ons interieur. Een stoel hoort bij de oudste meubelstukken ter wereld en wij begrijpen wel waarom. Een stoel is om op te zitten, relaxen, eten, drinken en ga zo maar door. Bij Kötter Living vinden we het zitcomfort heel belangrijk. We testen dan ook alle stoelen zelf uit op zitcomfort voordat we een stoel in onze collectie opnemen. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat onze stoelen fantastisch zitten. We nodigen je graag uit in onze woonwinkels om te komen proefzitten.

Soorten stoelen

Stoelen zijn er in allerlei soorten, maten, uitvoeringen die je maar kunt bedenken. De meest populaire stoel is de eetkamerstoel. Echter de eetkamerstoel is er ook in verschillende varianten, zo hebben we eetkamerstoelen met armleuning, zonder armleuning, eetkamerstoelen met wieltjes, eetkamerstoelen met een sledevoet, draai eetkamerstoelen enzovoorts. Naast eetkamerstoelen hebben we fauteuils, een fauteuil is een stoel waarin je heerlijk kunt loungen. Vaak past deze perfect bij de bank of hoekbank qua stijl en stof. Bij een fauteuil is zitcomfort misschien nog wel belangrijker als bij een eetkamerstoel. Naast ‘normale’ fauteuils hebben we bij Kötter Living ook relaxfauteuils in ons assortiment. Maar niet de ouderwetse klassieke relaxfauteuils van vroeger… NEE, hippe design relaxfauteuils van Nederlandse bodem. Je kunt ze op allerlei manieren verstellen en ze zitten waanzinnig goed!

Stoel voor elke kamer

Eetkamerstoelen worden vaak per 4, 6 of 8 aan een eettafel gezet. Maar tegenwoordig worden stoelen ook vaak als enkele stoel neergezet in de hoek van de slaapkamer, kleedkamer of hal aan een bureau. Een stoel is nooit weg, vooral bij visite is het altijd handig dat je extra stoelen hebt.

Stoelen combineren

Wij zijn fan van het combineren van verschillende materialen op een set eetkamerstoelen. Onze stylistes bedenken de mooiste combinaties van stoffen en leersoorten en creëren zo een prachtig geheel. De kleuren komen vaak mooi met elkaar overeen, maar je hebt net even iets anders in huis. Ook kun je veel van onze eetkamerstoelen bekleden met 2 verschillende stof of leersoorten. Zo kun je bijvoorbeeld op de achterkant van de stoel een stoere leersoort doen en op de voorkant een zachte velours stof. Prachtige combi! Uiteraard heb je hier wel een beetje lef voor nodig…

Kom proefzitten

We kunnen nog wel uren praten over stoelen, maar eigenlijk moet je gewoon komen proefzitten in één van onze woonwinkels in Oldenzaal of Nijverdal. In beide winkels hebben we een uitgebreide collectie stoelen staan. Zowel eetkamerstoelen als fauteuils zijn in beide woonwinkels aanwezig. En, heel belangrijk, ons verkoopteam helpt je graag met het uitzoeken van jouw nieuwe stoelen. Dus heel graag tot snel!