Wauw! bekijk onze nieuwste stijlstudio, Landelijk nu >

Meubelzaak Ootmarsum

Wij nodigen onze buren uit Ootmarsum graag uit om een keer langs te komen in onze showroom te Oldenzaal. Hier laten we je graag kennis maken met onze unieke collectie die onze stylisten zorgvuldig hebben samengesteld. Op onze website kun je al een proefje nemen van de verschillende meubels en interieurstijlen die wij je kunnen aanbieden en hopelijk geeft dit je alvast inspiratie. De meubelen en woonaccessoires die je bij ons kan vinden zijn erg divers en komen vanuit de hele wereld, zo weet je zeker dat er eigenlijk altijd wel iets voor jou tussen zit. Heb je al een meubel in gedachten en ben je benieuwd hoe het zou staan in jouw huis, dan kun je bij ons ook een gratis 3d interieurontwerp laten maken. Zo weet je zeker dat het de door jouw gekozen meubel past bij jouw interieurstijl.

De route vanuit Ootmarsum naar onze showroom duurt slechts 20 minuutjes waarbij we aan het eind van de rit graag op je staan te wachten met een bakje koffie of thee. Je vertrekt vanaf het centrum van Ootmarsum naar de Oldenzaalsestraat waar je 15 kilometer lang op blijft. Zodra je in Oldenzaal aankomt sla je linksaf naar de Oliemolenstraat om vervolgens bij de eerste rotonde de eerste afslag te nemen om op de provinciale rondweg te komen. Hier sla je af ter hoogte van de Schipdeilaan om op de Eektestraat te komen, ga ter hoogte van de Edisonstraat eraf om vervolgens na 400m de Edisonstraat in te slaan. Op nummertje 30 kun je onze showroom vinden.

Afspraak maken

CBW-erkend

* Wij maken geen misleidende reclame
* Wij geven een product garantie van 2 jaar
* Wij hanteren de algemene voorwaarden van het CBW
* Wij garanderen een onpartijdige klachtafhandeling via de Geschillencommissie

Jouw meubelspeciaalzaak van de regio

In ons assortiment kun je verschillende soorten meubels en accessoires vinden. Zit datgene dat je zoekt er niet helemaal tussen of wil je totaal iets nieuws, dan heb je bij ons ook de mogelijkheid om je meubels op maat te laten maken. Je stuurt ons gewoon simpelweg een tekening of vertelt ons je ideeën en wij gaan voor jou aan de slag. Wij denken hier uiteraard graag in mee en geven je hierbij altijd gepast advies.

Bekijk onze unieke collectie

Producten